( (

Cumhuriyet Sanat Galerisi minik ressamlara ev sahipliği yaptı

16.06.2026 - 12:41, Güncelleme: 16.06.2026 - 12:41
 

Cumhuriyet Sanat Galerisi minik ressamlara ev sahipliği yaptı

Kocaeli'de İzmit Hızır Reis İlkokulu 3/E sınıfı öğrencileri, uzun süredir üzerinde çalıştıkları birbirinden güzel resimleri muhteşem bir dönem sonu sergisiyle taçlandırdı.KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'de İzmit Hızır Reis İlkokulu 3/E sınıfı öğrencileri, uzun süredir üzerinde çalıştıkları birbirinden güzel resimleri muhteşem bir dönem sonu sergisiyle taçlandırdı. İzmit Hızır Reis İlkokulu 3/E sınıfı öğrencilerinin yıl boyunca hazırladığı resimler, İzmit Belediyesi Cumhuriyet Sanat Galerisi’nde düzenlenen dönem sonu sergisinde sanatseverlerle buluştu. Sınıf öğretmeni Nilüfer Gamze Ünsür öncülüğünde hazırlanan sergi, İzmit Belediyesi Cumhuriyet Sanat Galerisi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yıl boyunca büyük bir emek ve heyecanla üretilen eserler, galeriye gelenlerin büyük beğenisini topladı. Açılışa katılım oldukça yoğundu. İZMİT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR Minik ressamları bu gururlu günlerinde aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Sergi alanını dolduran veliler, çocuklarının el emeği göz nuru çalışmalarını yakından inceleyerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Sınıf öğretmeni Nilüfer Gamze Ünsür, öğrencilerin sanatla bağ kurmalarının gelişimleri açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak katılım gösteren tüm velilere ve sergiye ev sahipliği yapan İzmit Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Kocaeli'de İzmit Hızır Reis İlkokulu 3/E sınıfı öğrencileri, uzun süredir üzerinde çalıştıkları birbirinden güzel resimleri muhteşem bir dönem sonu sergisiyle taçlandırdı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'de İzmit Hızır Reis İlkokulu 3/E sınıfı öğrencileri, uzun süredir üzerinde çalıştıkları birbirinden güzel resimleri muhteşem bir dönem sonu sergisiyle taçlandırdı.

İzmit Hızır Reis İlkokulu 3/E sınıfı öğrencilerinin yıl boyunca hazırladığı resimler, İzmit Belediyesi Cumhuriyet Sanat Galerisi’nde düzenlenen dönem sonu sergisinde sanatseverlerle buluştu.

Sınıf öğretmeni Nilüfer Gamze Ünsür öncülüğünde hazırlanan sergi, İzmit Belediyesi Cumhuriyet Sanat Galerisi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yıl boyunca büyük bir emek ve heyecanla üretilen eserler, galeriye gelenlerin büyük beğenisini topladı. Açılışa katılım oldukça yoğundu.

İZMİT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Minik ressamları bu gururlu günlerinde aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Sergi alanını dolduran veliler, çocuklarının el emeği göz nuru çalışmalarını yakından inceleyerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Sınıf öğretmeni Nilüfer Gamze Ünsür, öğrencilerin sanatla bağ kurmalarının gelişimleri açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak katılım gösteren tüm velilere ve sergiye ev sahipliği yapan İzmit Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (