( (
      Mehmet Ali KULAT
Köşe Yazarı
Mehmet Ali KULAT
 

Şu Mübarek Ramazan'ın Son Günü Önce Allah'a Tevbe Sonra Milletten Özür Dilemek Gerekir.

“Devletler ticareti durduramaz; çünkü ticareti yapanlar özel şirketlerdir” diyordunuz ne oldu? ‘israil’ Gazze'yi her gün uçak ve jetlerle bombalarken uçak ve jet yakıtının Türkiye’den gitmesine ne demeli? Halen ticareti kesmek yerine "kısıtlamak" yeterli mi? Bu kısıtlama için 35.000 şehit yüzbinlerce yaralı neden beklendi. Şehit sayısı kaç bine ulaştığında ticareti tümüyle keseceksiniz? İhracat ayrı peki İsrail'den "ithalat" ona da sınırlama getirilecek mi? Yoksa toplumun gazını almak için bazı "Cafeleri protesto" ile yetinmeye devam mı? Ticaret Bakanlığı bazı mallara "kısıtlama" açıklarken kısıtlama getirilmeyenleri açıklayacak mı? Yine Ticaret Bakanlığı'nın dışında başka bakanlıkların ilgi alanı konularda israil'le ticari ilişkiler var mı? Varsa bunlara da kısıtlama olacak mı? Diyanet açıkladı; Yarın Ramazan Bayramı ve Türkiye'nin bütün Camilerinde Gazze için DUA edeceğiz. Tuttuğumuz ve iftarını İsrail'den ithal gelen hurmalarla açtığımız Oruçlarımız kabul, Bayramımız mübarek olsun.   #Ramadan  
Ekleme Tarihi: 09 Nisan 2024 - Salı
      Mehmet Ali KULAT

Şu Mübarek Ramazan'ın Son Günü Önce Allah'a Tevbe Sonra Milletten Özür Dilemek Gerekir.

“Devletler ticareti durduramaz; çünkü ticareti yapanlar özel şirketlerdir” diyordunuz ne oldu?

‘israil’ Gazze'yi her gün uçak ve jetlerle bombalarken uçak ve jet yakıtının Türkiye’den gitmesine ne demeli?

Halen ticareti kesmek yerine "kısıtlamak" yeterli mi? Bu kısıtlama için 35.000 şehit yüzbinlerce yaralı neden beklendi. Şehit sayısı kaç bine ulaştığında ticareti tümüyle keseceksiniz?

İhracat ayrı peki İsrail'den "ithalat" ona da sınırlama getirilecek mi?

Yoksa toplumun gazını almak için bazı "Cafeleri protesto" ile yetinmeye devam mı?

Ticaret Bakanlığı bazı mallara "kısıtlama" açıklarken kısıtlama getirilmeyenleri açıklayacak mı?

Yine Ticaret Bakanlığı'nın dışında başka bakanlıkların ilgi alanı konularda israil'le ticari ilişkiler var mı? Varsa bunlara da kısıtlama olacak mı?

Diyanet açıkladı; Yarın Ramazan Bayramı ve Türkiye'nin bütün Camilerinde Gazze için DUA edeceğiz.

Tuttuğumuz ve iftarını İsrail'den ithal gelen hurmalarla açtığımız Oruçlarımız kabul, Bayramımız mübarek olsun.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (