( (

Mehir Vakfı ve Türk Diyanet Vakfı'ndan Binlerce Gence Umut: Konya'da 10. Toplu Düğün Hazırlığı

Gündem (Haber Merkezi) - | 06.10.2025 - 13:50, Güncelleme: 06.10.2025 - 13:56
 

Mehir Vakfı ve Türk Diyanet Vakfı'ndan Binlerce Gence Umut: Konya'da 10. Toplu Düğün Hazırlığı

Aile kurumunu güçlendirme misyonuyla hareket eden Mehir Vakfı, Konya Valiliği ve Diyanet iş birliğiyle 31 ilçeden ihtiyaç sahibi genç çiftleri bir araya getirecek. Proje kapsamında şimdiye kadar binlerce çiftin yuvası kuruldu.
"Konya'da Yuvalar Kuruyoruz" Hareketi Büyüyor Aile kurumunu güçlendirmek amacıyla yürüttüğü projelerle Türkiye genelinde binlerce gence yuva kurma imkânı sağlayan Mehir Vakfı, Konya’da yeni bir toplu düğün töreni için hazırlıklara başladı. Konya Valiliği, Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi ve Mehir Aile Derneği iş birliğiyle yürütülen bu "iyilik hareketi," 31 ilçede ilk kez evlenecek olan ihtiyaç sahibi genç çiftler için büyük bir organizasyon düzenleyecek.   Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, "Konya'da yuvaları kuruyoruz projesi kapsamında gençlerimize büyük destek veriyoruz. Bu yapılan düğünle birlikte Konya'da 10'uncu kez yuvaları kurmuş olacağız," sözleriyle projenin önemini vurguladı.         Binlerce Çifte Nikâh Desteği ve Ödüllü Hizmet Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, vakfın bugüne kadar binlerce çiftin evliliğine vesile olduğunu belirtti. Özdemir, yaptıkları çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'Yılın Vakfı' ödülüyle onurlandırıldığını ve bunun sorumluluklarını artırdığını ifade etti. Vakfın çalışma modelinde, yardımseverler 'gönüllü kayınvalide ve kayınpeder' olarak tanımlanıyor. Özdemir, bu gönüllü bağışçılarla ihtiyaç sahibi nişanlı çiftler arasında bir köprü kurarak, aile kurumunu korumayı ve geleceğe umutla bakan nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.   Başvuru Detayları ve Geniş Kapsamlı Destek Toplu düğün ve nikâh töreni 31 Ekim 2025 Cuma günü gerçekleşecek. Bu büyük organizasyon, Konya ve 31 ilçedeki ihtiyaç sahibi gençlerin hayatlarında yeni bir sayfa açacak. Kimler Başvurabilir: 18-40 yaş arası, ilk evliliğini yapacak olan ihtiyaç sahibi çiftler. Nereye Başvurulur: Mehir Vakfı'na veya Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi'ne. Önemli Not: Başvurular dil, din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin kabul edilecek. Deprem Bölgesine de Uzanan İyilik Eli Mehir Vakfı'nın çalışmaları sadece Konya ile sınırlı kalmadı. Deprem bölgelerinde yürüttüğü projelerle de 400 çiftin evlenmesine vesile oldu. Konya ve ilçelerinde ise şimdiye kadar 215 çiftin mutluluğuna ortak olundu. Mustafa Özdemir, son olarak tüm hayırseverleri "Hayırda Yarışmaya" davet ederek, projeye destek veren tüm kurum ve gönüllülere teşekkürlerini iletti.
Aile kurumunu güçlendirme misyonuyla hareket eden Mehir Vakfı, Konya Valiliği ve Diyanet iş birliğiyle 31 ilçeden ihtiyaç sahibi genç çiftleri bir araya getirecek. Proje kapsamında şimdiye kadar binlerce çiftin yuvası kuruldu.

"Konya'da Yuvalar Kuruyoruz" Hareketi Büyüyor

Aile kurumunu güçlendirmek amacıyla yürüttüğü projelerle Türkiye genelinde binlerce gence yuva kurma imkânı sağlayan Mehir Vakfı, Konya’da yeni bir toplu düğün töreni için hazırlıklara başladı. Konya Valiliği, Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi ve Mehir Aile Derneği iş birliğiyle yürütülen bu "iyilik hareketi," 31 ilçede ilk kez evlenecek olan ihtiyaç sahibi genç çiftler için büyük bir organizasyon düzenleyecek.

 

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, "Konya'da yuvaları kuruyoruz projesi kapsamında gençlerimize büyük destek veriyoruz. Bu yapılan düğünle birlikte Konya'da 10'uncu kez yuvaları kurmuş olacağız," sözleriyle projenin önemini vurguladı.

 

 

 

 

Binlerce Çifte Nikâh Desteği ve Ödüllü Hizmet

Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, vakfın bugüne kadar binlerce çiftin evliliğine vesile olduğunu belirtti. Özdemir, yaptıkları çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'Yılın Vakfı' ödülüyle onurlandırıldığını ve bunun sorumluluklarını artırdığını ifade etti.

Vakfın çalışma modelinde, yardımseverler 'gönüllü kayınvalide ve kayınpeder' olarak tanımlanıyor. Özdemir, bu gönüllü bağışçılarla ihtiyaç sahibi nişanlı çiftler arasında bir köprü kurarak, aile kurumunu korumayı ve geleceğe umutla bakan nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

 

Başvuru Detayları ve Geniş Kapsamlı Destek

Toplu düğün ve nikâh töreni 31 Ekim 2025 Cuma günü gerçekleşecek. Bu büyük organizasyon, Konya ve 31 ilçedeki ihtiyaç sahibi gençlerin hayatlarında yeni bir sayfa açacak.

  • Kimler Başvurabilir: 18-40 yaş arası, ilk evliliğini yapacak olan ihtiyaç sahibi çiftler.
  • Nereye Başvurulur: Mehir Vakfı'na veya Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi'ne.
  • Önemli Not: Başvurular dil, din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin kabul edilecek.

Deprem Bölgesine de Uzanan İyilik Eli

Mehir Vakfı'nın çalışmaları sadece Konya ile sınırlı kalmadı. Deprem bölgelerinde yürüttüğü projelerle de 400 çiftin evlenmesine vesile oldu. Konya ve ilçelerinde ise şimdiye kadar 215 çiftin mutluluğuna ortak olundu.

Mustafa Özdemir, son olarak tüm hayırseverleri "Hayırda Yarışmaya" davet ederek, projeye destek veren tüm kurum ve gönüllülere teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (