Yonca Evcimik’ten 90’lara nostaljik yolculuk

Magazin 01.04.2026 - 08:33, Güncelleme: 01.04.2026 - 16:06
 

Yonca Evcimik’ten 90’lara nostaljik yolculuk

Yonca Evcimik’in “Yonca’nın 90’lar Ekspresi” adlı kabare şovunun prömiyeri önceki akşam Zeytinburnu Fişekhane Ana Sahne’de gerçekleşti. Birçok ünlü ismin katıldığı gece, izleyenlere nostalji ve eğlence dolu anlar yaşattı.
İSTANBUL (İGFA) - Yonca Evcimik’in çocuk yaşta başlayan sanat yolculuğundan müzik, prodüktörlük ve televizyon projelerine uzanan hikâyesi, tek perdelik kabare formatındaki özel gösteriyle sahneye taşındı. Büyük ilgi gören gösteri, sanatçının kariyerine farklı bir perspektiften ışık tuttu. Dünden bugüne hit olmuş şarkılarını 12 kişilik dans ekibi eşliğinde sahnede seslendiren Evcimik’e Melih Çardak, Şebnem Erdener, DJ Mert Altın ve Faruk K de sahnede eşlik etti. Konser, dans, dijital sanatlar ve tiyatroyu bir araya getiren “Yonca’nın 90’lar Ekspresi”, 90’ların mahalle sıcaklığından popüler kültürün ışıltılı dünyasına uzanan çok katmanlı anlatısıyla dönemin sosyo-kültürel atmosferini de sahneye taşıdı. İKİNCİ GECE “SOLD OUT” Yonca Evcimik, “Yonca’nın 90’lar Ekspresi” adlı kabare şovunun prömiyerinin ertesi günü bu kez İstanbul Bakırköy Leyla Gencer Kültür Merkezi’nde müzikseverlerle buluştu. Tüm biletlerin günler öncesinden tükendiği gösteri büyük ilgi gördü. “Sold out” olan gece sonrası sosyal medyada gösteri için övgü dolu yorumlar paylaşıldı.
Yonca Evcimik’in “Yonca’nın 90’lar Ekspresi” adlı kabare şovunun prömiyeri önceki akşam Zeytinburnu Fişekhane Ana Sahne’de gerçekleşti. Birçok ünlü ismin katıldığı gece, izleyenlere nostalji ve eğlence dolu anlar yaşattı.

İSTANBUL (İGFA) - Yonca Evcimik’in çocuk yaşta başlayan sanat yolculuğundan müzik, prodüktörlük ve televizyon projelerine uzanan hikâyesi, tek perdelik kabare formatındaki özel gösteriyle sahneye taşındı.

Büyük ilgi gören gösteri, sanatçının kariyerine farklı bir perspektiften ışık tuttu.

Dünden bugüne hit olmuş şarkılarını 12 kişilik dans ekibi eşliğinde sahnede seslendiren Evcimik’e Melih Çardak, Şebnem Erdener, DJ Mert Altın ve Faruk K de sahnede eşlik etti.

Konser, dans, dijital sanatlar ve tiyatroyu bir araya getiren “Yonca’nın 90’lar Ekspresi”, 90’ların mahalle sıcaklığından popüler kültürün ışıltılı dünyasına uzanan çok katmanlı anlatısıyla dönemin sosyo-kültürel atmosferini de sahneye taşıdı.

İKİNCİ GECE “SOLD OUT”

Yonca Evcimik, “Yonca’nın 90’lar Ekspresi” adlı kabare şovunun prömiyerinin ertesi günü bu kez İstanbul Bakırköy Leyla Gencer Kültür Merkezi’nde müzikseverlerle buluştu. Tüm biletlerin günler öncesinden tükendiği gösteri büyük ilgi gördü.

“Sold out” olan gece sonrası sosyal medyada gösteri için övgü dolu yorumlar paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.