( (

Özel hastanede skandal! 50 bin dolar vermeyince fişi çektiler

07.11.2026 - 08:30, Güncelleme: 07.11.2026 - 08:30
 

Özel hastanede skandal! 50 bin dolar vermeyince fişi çektiler

İran'dan tedavi için İstanbul'a getirilen 3 yaşındaki Arshan Azizi, özel bir hastanede hayatını kaybetti. Babası Esfandiar Azizi, 50 bin dolar ödemedikleri için oğlunun oksijeninin kesildiğini iddia etti.İSTANBUL (İGFA) - 3 yaşındaki Arshan'a İstanbul'da ne oldu?İyileşsin diye İran’dan İstanbul’a getirildi. Henüz 3 yaşındaydı. Arshan Azizi, tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti. Babası Esfandiar Azizi, ölümünden önce kendilerinden 50 bin dolar istendiğini, para verilmezse oğlunun oksijeninin kesileceğinin söylendiğini ve ardından oksijenin gerçekten kesildiğini anlatıyor. Arshan’ın cenazesi ise yaklaşık iki ay hastane morgunda kaldı. 3 yaşındaki Arshan'a İstanbul'da ne oldu?İyileşsin diye İran’dan İstanbul’a getirildi. Henüz 3 yaşındaydı. Arshan Azizi, tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti. Babası Esfandiar Azizi, ölümünden önce kendilerinden 50 bin dolar istendiğini, para verilmezse oğlunun oksijeninin kesileceğinin söylendiğini ve ardından oksijenin gerçekten kesildiğini anlatıyor. Arshan’ın cenazesi ise yaklaşık iki ay hastane morgunda kaldı.

İran'dan tedavi için İstanbul'a getirilen 3 yaşındaki Arshan Azizi, özel bir hastanede hayatını kaybetti. Babası Esfandiar Azizi, 50 bin dolar ödemedikleri için oğlunun oksijeninin kesildiğini iddia etti.

İSTANBUL (İGFA) - 3 yaşındaki Arshan'a İstanbul'da ne oldu?İyileşsin diye İran’dan İstanbul’a getirildi. Henüz 3 yaşındaydı. Arshan Azizi, tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti. Babası Esfandiar Azizi, ölümünden önce kendilerinden 50 bin dolar istendiğini, para verilmezse oğlunun oksijeninin kesileceğinin söylendiğini ve ardından oksijenin gerçekten kesildiğini anlatıyor. Arshan’ın cenazesi ise yaklaşık iki ay hastane morgunda kaldı.

3 yaşındaki Arshan'a İstanbul'da ne oldu?İyileşsin diye İran’dan İstanbul’a getirildi. Henüz 3 yaşındaydı. Arshan Azizi, tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti. Babası Esfandiar Azizi, ölümünden önce kendilerinden 50 bin dolar istendiğini, para verilmezse oğlunun oksijeninin kesileceğinin söylendiğini ve ardından oksijenin gerçekten kesildiğini anlatıyor. Arshan’ın cenazesi ise yaklaşık iki ay hastane morgunda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (