( (

Meram Belediyesporlu Üç Halterci Paris Olimliyatları Yolcusu

Spor (Haber Merkezi) - | 25.03.2024 - 13:48, Güncelleme: 25.03.2024 - 13:48
 

Meram Belediyesporlu Üç Halterci Paris Olimliyatları Yolcusu

Mısır’ın Sharm El Sheikh şehrinde 34 ülkeden 245 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Para Powerlifting Dünya Kupası sonrasında Meram Belediyesporlu halterciler Besra Duman, Sibel Çam ve Nazmiye Muratlı 2024 Paris Olimpiyatları için vize aldılar. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, olimpiyatlarda ay yıldızlı bayrağı temsil edecek sporculara başarılar diledi.
Mısır’ın Sharm El Sheikh şehrinde gerçekleşen Para Powerlifting Dünya Kupasında olimpiyat kotasını kazanmak için podyuma çıkan Besra Duman, Sibel Çam ve Nazmiye Muratlı Paris Olimpiyatları’na katılmaya hak kazandı.                         BESRA, SİBEL VE NAZMİYE PARİS OLİMPİYATLARI’NDA AY YILDIZLI FORMAYI TEMSİL EDECEK    Mısır’ın Sharm El Sheikh şehrinde 34 ülkeden 245 sporcunun katılımı ile gerçekleşen  Para Powerlifting Dünya Kupası’nda 55 kilo kadınlarda mücadele eden Besra Duman toplamda elde ettiği 338 (110-113-115) kiloluk derecesiyle birinci oldu. Duman, bireyselde ise 115 kiloluk derecesiyle ikinci sırada yer alarak 2024 Paris Paralimpik Olimpiyat Oyunları kotasını kazandı. 73 kiloda yarışan milli sporcumuz Sibel Çam da 125 kiloluk derecesiyle bronz madalya kazandı. Meram Belediyesporlu halterci, aldığı bu sonuçla kota sıralamasındaki yerini korudu ve 2024 Paris Olimpiyatları’na kota hakkını elde etti. 45 kg’da yarışan Nazmiye Muratlı ise 100 kg kaldırarak birinci olma başarısını gösterdi. Muratlı da bu sonuçla Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı elde etti.               BAŞKAN KAVUŞ; “SPORCULARIMIZ, BİR KEZ DAHA MERAM’IN GURURU OLDULAR “   Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 2024 Olimpiyatları için Paris’e gitmeye hak kazanan Besra Duman, Sibel Çam ve Nazmiye Muratlı’yı tebrik etti. Başkan Kavuş, açıklamasında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Dünyanın en büyük spor organizasyonunda ay yıldızlı bayrağı taşıyacak sporcularımız bizleri bir kez daha gururlandırdı. Bu başarılarının olimpiyatlarda da devam etmesini ümit ediyor, her birinden madalya bekliyorum. Sporcularımızın özverileri yoğun çalışmalarının ve bizlerin verdiği desteğin karşılığını böyle büyük başarılarla almış olmak ilçemiz için mutluluk ve gurur kaynağı. Sporcularımızı ve antrenörlerini, başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum.”
Mısır’ın Sharm El Sheikh şehrinde 34 ülkeden 245 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Para Powerlifting Dünya Kupası sonrasında Meram Belediyesporlu halterciler Besra Duman, Sibel Çam ve Nazmiye Muratlı 2024 Paris Olimpiyatları için vize aldılar. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, olimpiyatlarda ay yıldızlı bayrağı temsil edecek sporculara başarılar diledi.

Mısır’ın Sharm El Sheikh şehrinde gerçekleşen Para Powerlifting Dünya Kupasında olimpiyat kotasını kazanmak için podyuma çıkan Besra Duman, Sibel Çam ve Nazmiye Muratlı Paris Olimpiyatları’na katılmaya hak kazandı.

           

            BESRA, SİBEL VE NAZMİYE PARİS OLİMPİYATLARI’NDA AY YILDIZLI FORMAYI TEMSİL EDECEK 

 

Mısır’ın Sharm El Sheikh şehrinde 34 ülkeden 245 sporcunun katılımı ile gerçekleşen  Para Powerlifting Dünya Kupası’nda 55 kilo kadınlarda mücadele eden Besra Duman toplamda elde ettiği 338 (110-113-115) kiloluk derecesiyle birinci oldu. Duman, bireyselde ise 115 kiloluk derecesiyle ikinci sırada yer alarak 2024 Paris Paralimpik Olimpiyat Oyunları kotasını kazandı. 73 kiloda yarışan milli sporcumuz Sibel Çam da 125 kiloluk derecesiyle bronz madalya kazandı. Meram Belediyesporlu halterci, aldığı bu sonuçla kota sıralamasındaki yerini korudu ve 2024 Paris Olimpiyatları’na kota hakkını elde etti. 45 kg’da yarışan Nazmiye Muratlı ise 100 kg kaldırarak birinci olma başarısını gösterdi. Muratlı da bu sonuçla Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı elde etti.

 

            BAŞKAN KAVUŞ; “SPORCULARIMIZ, BİR KEZ DAHA MERAM’IN GURURU OLDULAR “

 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 2024 Olimpiyatları için Paris’e gitmeye hak kazanan Besra Duman, Sibel Çam ve Nazmiye Muratlı’yı tebrik etti. Başkan Kavuş, açıklamasında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Dünyanın en büyük spor organizasyonunda ay yıldızlı bayrağı taşıyacak sporcularımız bizleri bir kez daha gururlandırdı. Bu başarılarının olimpiyatlarda da devam etmesini ümit ediyor, her birinden madalya bekliyorum. Sporcularımızın özverileri yoğun çalışmalarının ve bizlerin verdiği desteğin karşılığını böyle büyük başarılarla almış olmak ilçemiz için mutluluk ve gurur kaynağı. Sporcularımızı ve antrenörlerini, başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum.”

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (