( (

İl Başkanı Ahmet Arslan’dan 23 Nisan Mesajı

Gündem (Haber Merkezi) - | 23.04.2024 - 07:55, Güncelleme: 23.04.2024 - 12:49
 

İl Başkanı Ahmet Arslan’dan 23 Nisan Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan mesajında şu ifadeleri kullandı… Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her zaman olduğu gibi yine coşku ile kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin umudu olan evlatlarımıza ve tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan, ecdadımızın gelecek nesillere verdiği değeri ortaya koymaktadır. Bizler de yavrularımızın milli ve manevi değerlerine bağlı, güçlü ve bilinçli nesiller olarak yetişmesi için sorumluluklarımızı hassasiyetle yerine getirmeye dikkat ediyoruz. Belirtmeliyiz ki bu mesuliyet aziz vatanımızı canlarını ortaya koyarak bize miras bırakan kahraman ecdadımıza olan borcumuzdur. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi dileklerimle kutluyorum” dedi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan mesajında şu ifadeleri kullandı…

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her zaman olduğu gibi yine coşku ile kutluyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin umudu olan evlatlarımıza ve tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan, ecdadımızın gelecek nesillere verdiği değeri ortaya koymaktadır.

Bizler de yavrularımızın milli ve manevi değerlerine bağlı, güçlü ve bilinçli nesiller olarak yetişmesi için sorumluluklarımızı hassasiyetle yerine getirmeye dikkat ediyoruz. Belirtmeliyiz ki bu mesuliyet aziz vatanımızı canlarını ortaya koyarak bize miras bırakan kahraman ecdadımıza olan borcumuzdur. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi dileklerimle kutluyorum” dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (