( (

Karatay Belediyesi Futbol Okulları 2. Dönem Kayıtları Başladı

Bölge (Haber Merkezi) - | 25.03.2024 - 14:03, Güncelleme: 25.03.2024 - 14:03
 

Karatay Belediyesi Futbol Okulları 2. Dönem Kayıtları Başladı

Türkiye’nin güçlü spor altyapısına ve ülke sporuna değer katan projelerini sürdüren Karatay Belediyesi, “Karatay Futbol Okulları 2. Dönem” kayıtlarını başlattı. Gençlerin ve çocukların zamanlarını daha verimli kullanmaları amacıyla yürütülen projeye kayıtlar online olarak gerçekleştirilecek. Büyük ilgi görmesi beklenen Karatay Futbol Okulları eğitimleri ise 30 Mart ile 26 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak.
Spora, eğitime ve gençliğe büyük önem veren, bu konuda da bugüne kadar birçok proje üreten Karatay Belediyesi, Konya’nın ve ülkenin spor altyapısına daha fazla katkı yapmak amacıyla yürüttüğü “Karatay Futbol Okulları” projesinin 2’nci dönemini de başlatıyor. Bu kapsamda Karatay Belediyesi’nin büyük önem verdiği Karatay Futbol Okulları için başvurular başladı. https://linktr.ee/aliulvikurucugm adresinden online olarak tamamlanacak başvuruların ardından ilk eğitimler ise 30 Mart Cumartesi günü başlayacak. 26 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek eğitimlere ilginin bir hayli fazla olması bekleniyor. 2011 ile 2016 doğumlu erkekler arasından seçilecek sporcular, antrenmanlarını Mengene Halı Sahası ile Karşehir Halı Sahası’nda Cumartesi ile Pazar günleri yapacak ve her bir seans için antrenmanlar 22 kişiden oluşacak. ŞEHRİMİZİN VE ÜLKEMİZİN GÜÇLÜ SPOR ALTYAPISINA KATKI YAPAN PROJELERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Karatay Kış Futbol Okulları” projelerinin futbola ilgisi olan çocukların kış dönemini daha verimli ve keyifli geçirme fırsatı sunduğunu ifade ederek tüm çocukları projeye katılmaya davet etti. Başkan Hasan Kılca; “5 yıldır düzenlediğimiz Karatay Yaz Spor Okulları projemizden on binlerce çocuğumuz ve gencimiz faydalandı. İstiyoruz ki çocuklarımız spordan mahrum kalmasın. Hem spor yapsın hem de sosyalleşip verimli vakit geçirebilsin. Şehrimiz ve ülkemiz spor altyapısına da büyük katkılar yapan bu projelerimizi ilçemizde ara vermeden sürdürüyoruz. Bu amaçla Karatay Kış Futbol Okulları projemizin ilk dönemini tamamlamıştık. Şimdi de 2’nci dönemine başlıyoruz. İlçemize, insanımıza ve ülkemize değer katan projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Türkiye’nin güçlü spor altyapısına ve ülke sporuna değer katan projelerini sürdüren Karatay Belediyesi, “Karatay Futbol Okulları 2. Dönem” kayıtlarını başlattı. Gençlerin ve çocukların zamanlarını daha verimli kullanmaları amacıyla yürütülen projeye kayıtlar online olarak gerçekleştirilecek. Büyük ilgi görmesi beklenen Karatay Futbol Okulları eğitimleri ise 30 Mart ile 26 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Spora, eğitime ve gençliğe büyük önem veren, bu konuda da bugüne kadar birçok proje üreten Karatay Belediyesi, Konya’nın ve ülkenin spor altyapısına daha fazla katkı yapmak amacıyla yürüttüğü “Karatay Futbol Okulları” projesinin 2’nci dönemini de başlatıyor.

Bu kapsamda Karatay Belediyesi’nin büyük önem verdiği Karatay Futbol Okulları için başvurular başladı. https://linktr.ee/aliulvikurucugm adresinden online olarak tamamlanacak başvuruların ardından ilk eğitimler ise 30 Mart Cumartesi günü başlayacak. 26 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek eğitimlere ilginin bir hayli fazla olması bekleniyor.

2011 ile 2016 doğumlu erkekler arasından seçilecek sporcular, antrenmanlarını Mengene Halı Sahası ile Karşehir Halı Sahası’nda Cumartesi ile Pazar günleri yapacak ve her bir seans için antrenmanlar 22 kişiden oluşacak.

ŞEHRİMİZİN VE ÜLKEMİZİN GÜÇLÜ SPOR ALTYAPISINA KATKI YAPAN PROJELERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Karatay Kış Futbol Okulları” projelerinin futbola ilgisi olan çocukların kış dönemini daha verimli ve keyifli geçirme fırsatı sunduğunu ifade ederek tüm çocukları projeye katılmaya davet etti.

Başkan Hasan Kılca; “5 yıldır düzenlediğimiz Karatay Yaz Spor Okulları projemizden on binlerce çocuğumuz ve gencimiz faydalandı. İstiyoruz ki çocuklarımız spordan mahrum kalmasın. Hem spor yapsın hem de sosyalleşip verimli vakit geçirebilsin. Şehrimiz ve ülkemiz spor altyapısına da büyük katkılar yapan bu projelerimizi ilçemizde ara vermeden sürdürüyoruz. Bu amaçla Karatay Kış Futbol Okulları projemizin ilk dönemini tamamlamıştık. Şimdi de 2’nci dönemine başlıyoruz. İlçemize, insanımıza ve ülkemize değer katan projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (