İslam Memiş’ten Konya Demirciler Odası’na Ziyaret
İslam Memiş’ten Konya Demirciler Odası’na Ziyaret
Finans analisti ve ekonomi yorumcusu İslam Memiş, Konya Demir ve Emsali Sanatkârlar Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Memiş ile Oda Başkanı Kadir Karabıyık, ekonomi gündemi ve esnafın ekonomik gelişmelerden nasıl etkilendiği üzerine sohbet etti.
Konya’daki temasları kapsamında Konya Demir ve Emsali Sanatkârlar Esnaf Odası’nı ziyaret eden İslam Memiş, Oda Başkanı Kadir Karabıyık ile bir araya geldi.
Gerçekleşen görüşmede Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler, altın ve döviz piyasaları, enflasyon, faiz ve önümüzdeki dönemde ekonomide yaşanabilecek değişimler değerlendirildi. Görüşmede ayrıca ekonomik gelişmelerin esnaf ve sanatkârlar üzerindeki etkileri ele alındı.

Kadir Karabıyık ile uzun yıllara dayanan dostluğu bulunan İslam Memiş’in ziyareti, samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Kadir Karabıyık, “İslam Memiş ile uzun yıllara dayanan güzel bir dostluğumuz var. Kendisiyle ekonomi gündemini ve özellikle esnafımızı yakından ilgilendiren gelişmeleri değerlendirme fırsatı bulduk. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaret, karşılıklı sohbet ve iyi dileklerin ardından sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

