( (

Konya Tohum, Hayvancılık, Sulama Teknolojileri Ve Bitki Besleme Fuarları Sona Erdi…

Bölge 08.03.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Konya Tohum, Hayvancılık, Sulama Teknolojileri Ve Bitki Besleme Fuarları Sona Erdi…

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından hazırlanan ve 3 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen törenle Konya Ticaret Odası  - Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde açılan KONYA TOHUM 2016 5. Tohum Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı, KONYA SULAMA TEKNOLOJİLERİ VE BİTKİ BESLEME FUARI 5. Bitki Besleme, Zirai Mücadele, Sulama, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı, KONYA HAYVANCILIK 2016 4. Hayvancılık, Hayvansal Üretim Teknolojileri, Yem Endüstrisi Fuarısona erdi.  13 ülkeden (Almanya, Belçika, Çin, Danimarka, Fransa, Hollanda, İsveç, Norveç, İsrail, İtalya, Japonya, İspanya, Türkiye) 190 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ve 50.000 ziyaretçi hedefi ile hazırlanan Fuarlar, hedefini geçerek yurtiçinden 41 il ve yurtdışından 19 ülkeden gelen 52.865 ziyaretçiyi Konya’da Tüyap çatısı altında bir araya getirdi.   Dört gün boyunca, sektörlerdeki son yeniliklerin sergilendiği fuarlarda Hayvancılık Fuarı bünyesinde 6. Salon içinde canlı hayvan özel bölümünde, 100’ün üzerinde büyükbaş ve küçükbaş süt - et ırklarının tanıtımına da ev sahipliğiyle beraber, 5 Mart Cumartesi günü “Damızlık İnek Güzellik Yarışması” Fuarlara ciddi bir renk kattı.  

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından hazırlanan ve 3 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen törenle Konya Ticaret Odası  - Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde açılan KONYA TOHUM 2016 5. Tohum Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı, KONYA SULAMA TEKNOLOJİLERİ VE BİTKİ BESLEME FUARI 5. Bitki Besleme, Zirai Mücadele, Sulama, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı, KONYA HAYVANCILIK 2016 4. Hayvancılık, Hayvansal Üretim Teknolojileri, Yem Endüstrisi Fuarısona erdi.


 13 ülkeden (Almanya, Belçika, Çin, Danimarka, Fransa, Hollanda, İsveç, Norveç, İsrail, İtalya, Japonya, İspanya, Türkiye) 190 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ve 50.000 ziyaretçi hedefi ile hazırlanan Fuarlar, hedefini geçerek yurtiçinden 41 il ve yurtdışından 19 ülkeden gelen 52.865 ziyaretçiyi Konya’da Tüyap çatısı altında bir araya getirdi. 


 Dört gün boyunca, sektörlerdeki son yeniliklerin sergilendiği fuarlarda Hayvancılık Fuarı bünyesinde 6. Salon içinde canlı hayvan özel bölümünde, 100’ün üzerinde büyükbaş ve küçükbaş süt - et ırklarının tanıtımına da ev sahipliğiyle beraber, 5 Mart Cumartesi günü “Damızlık İnek Güzellik Yarışması” Fuarlara ciddi bir renk kattı.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (