( (

Yelkenler 51. Marmara Adası Kupası için şişti

16.06.2023 - 10:39, Güncelleme: 16.06.2023 - 10:39
 

Yelkenler 51. Marmara Adası Kupası için şişti

52’nci Deniz Kuvvetleri Kupası’nın da yer aldığı ve 3 ayak üzerinden düzenlenen Çakabey Açık Deniz Trofesi’nin 1’inci ayağı olan 51’inci Yıl Marmara Adası Kupası yat yarışı, Moda-Çınarcık-Adalar parkurunda gerçekleştirildi.İSTANBUL (İGFA) - TSK Spor Gücü’nü temsilen MSÜ Deniz Harp Okulu yat takımının 4 tekneyle katıldığı 51’inci Yıl Marmara Adası Kupası’nda: IRC-0 kategorisinde DHO Ariva birinci, DHO Tıramola ikinci, DHO Reis üçüncü oldu. IRC-4 kategorisinde DHO Zıpkın yatıyla birincilik elde edildi.

52’nci Deniz Kuvvetleri Kupası’nın da yer aldığı ve 3 ayak üzerinden düzenlenen Çakabey Açık Deniz Trofesi’nin 1’inci ayağı olan 51’inci Yıl Marmara Adası Kupası yat yarışı, Moda-Çınarcık-Adalar parkurunda gerçekleştirildi.

İSTANBUL (İGFA) - TSK Spor Gücü’nü temsilen MSÜ Deniz Harp Okulu yat takımının 4 tekneyle katıldığı 51’inci Yıl Marmara Adası Kupası’nda: IRC-0 kategorisinde DHO Ariva birinci, DHO Tıramola ikinci, DHO Reis üçüncü oldu.

IRC-4 kategorisinde DHO Zıpkın yatıyla birincilik elde edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (