( (

Türkiye’de bir ilk: Gölge Boksu

Spor 07.09.2020 - 10:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Türkiye’de bir ilk: Gölge Boksu

Şehit Ve Gaziler Anısına Yapılan İller Arası Gölge Boksu video yarışması yapılıyor.
30.08.2020 tarihinde başlayan 16.09.2020 Tarihinde sona erecek olan yarışma Türkiye’de ilk defa düzenlenecek. Dünyayı etkisi altına alan Covit 19 salgının ardından spor müsabakalarında da değişik projelere imza atılıyor. Boks il temsilcisi ve Ak Gençlikspor kulübü boks antrenörü Ziya Ak yaptığı açıklamada sporcuları formda tutmak ve covit 19 virüsü nedeniyle düzenleyemedikleri boks müsabakalarını bu yarışma ile bir nebzede olsa gündemde tutmaya çalıştıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; “Bizler yönetici olarak sporcularımızı formda tutabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Türkiye’de hatta Dünyada ilk defa boksta böyle bir yarışma düzenleniyor. Ve katılımda oldukça yüksek. Buda bizi ayrıca sevindiriyor. Yarışmanın ilk üç kazanan (Bay ve Bayan) yarışmacısına yarışmanın anısına hediye verilecektir. En Güzel Gölge Boksu Videonu Bizimle Paylaşan Hediye Kazanma Sansını Yakalayacak!   Yarışmacılarımızın yapması gereken • @konyaboks instagram adresini takip et. • 20-30 sn gölge boksu video çek • Bizi etiketleyerek hikâyende videonu paylaş¸. • Videonu #gölgeboksukonya  hashtag ile paylaş • Videonuza yaşadığınız ilin konumunu ekleyin • Videonu @konya.boks instagram adresine gönder. Videolarınızın değerlendirilmesi Türkiye Boks Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi Konya Baş Hakemi Ahmet Kamil Eroğlu ve ekibi tarafından değerlendirecek Kazanan takipçilerimiz  19 Eylül 2020 şehit ve gaziler günü açıklanacak. Gölge boksu faaliyet içermeyen videolar değerlendirilmeye alınmayacak!” dedi.
Şehit Ve Gaziler Anısına Yapılan İller Arası Gölge Boksu video yarışması yapılıyor.

30.08.2020 tarihinde başlayan 16.09.2020 Tarihinde sona erecek olan yarışma Türkiye’de ilk defa düzenlenecek.

Dünyayı etkisi altına alan Covit 19 salgının ardından spor müsabakalarında da değişik projelere imza atılıyor. Boks il temsilcisi ve Ak Gençlikspor kulübü boks antrenörü Ziya Ak yaptığı açıklamada sporcuları formda tutmak ve covit 19 virüsü nedeniyle düzenleyemedikleri boks müsabakalarını bu yarışma ile bir nebzede olsa gündemde tutmaya çalıştıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; “Bizler yönetici olarak sporcularımızı formda tutabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Türkiye’de hatta Dünyada ilk defa boksta böyle bir yarışma düzenleniyor. Ve katılımda oldukça yüksek. Buda bizi ayrıca sevindiriyor.

Yarışmanın ilk üç kazanan (Bay ve Bayan) yarışmacısına yarışmanın anısına hediye verilecektir.

En Güzel Gölge Boksu Videonu Bizimle Paylaşan

Hediye Kazanma Sansını Yakalayacak!

 

Yarışmacılarımızın yapması gereken

• @konyaboks instagram adresini takip et.

• 20-30 sn gölge boksu video çek

• Bizi etiketleyerek hikâyende videonu paylaş¸.

• Videonu #gölgeboksukonya  hashtag ile paylaş

• Videonuza yaşadığınız ilin konumunu ekleyin

• Videonu @konya.boks instagram adresine gönder.

Videolarınızın değerlendirilmesi Türkiye Boks Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi Konya Baş Hakemi Ahmet Kamil Eroğlu ve ekibi tarafından değerlendirecek

Kazanan takipçilerimiz  19 Eylül 2020 şehit ve gaziler günü açıklanacak.

Gölge boksu faaliyet içermeyen videolar değerlendirilmeye alınmayacak!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (