( (

Trafik Magandasına Ceza Yağdı

Asayiş ((E.A.)) - Emniyet Asayiş | 19.12.2023 - 14:27, Güncelleme: 19.12.2023 - 14:30
 

Trafik Magandasına Ceza Yağdı

Konya’da bir şahsın aşırı hız yaparak sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler büyük tepki topladı. Trafik ekipleri tespit edilen şahsa ceza yağdırdı.
Konya’da geçtiğimiz aylarda 6 kişinin yaşamını yitirdiği Yeni İstanbul Caddesi’nde bir şahıs hız ve trafik kurallarını altüst etti. O anları sosyal medya hesabından “pedalı korkusuzca kullanmak özgüven” ifadeleriyle paylaştı. Azami hız sınırının 82 kilometre olduğu caddede 150 kilometre hızla seyreden şahsın o anları bir de özgüvenli ifadelerle sosyal medyada paylaşması büyük tepki topladı. Araç sürücüsü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince tespit edildi. Şahsa hız sınırlarını aşmak ve tehlikeli şerit değiştirmek maddelerinden 5 bin 15 TL cezai işlem uygulandı.
Konya’da bir şahsın aşırı hız yaparak sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler büyük tepki topladı. Trafik ekipleri tespit edilen şahsa ceza yağdırdı.

Konya’da geçtiğimiz aylarda 6 kişinin yaşamını yitirdiği Yeni İstanbul Caddesi’nde bir şahıs hız ve trafik kurallarını altüst etti. O anları sosyal medya hesabından “pedalı korkusuzca kullanmak özgüven” ifadeleriyle paylaştı. Azami hız sınırının 82 kilometre olduğu caddede 150 kilometre hızla seyreden şahsın o anları bir de özgüvenli ifadelerle sosyal medyada paylaşması büyük tepki topladı.

Araç sürücüsü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince tespit edildi. Şahsa hız sınırlarını aşmak ve tehlikeli şerit değiştirmek maddelerinden 5 bin 15 TL cezai işlem uygulandı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (