( (

Trabzon'da Buray coşkusu

22.04.2024 - 12:59, Güncelleme: 22.04.2024 - 12:59
 

Trabzon'da Buray coşkusu

Türk popüler müziğinde kendine has bir kulvar yaratan Buray, Trabzon'da DK Event Organizasyonu ile binlerce hayranına coşku dolu bir gece yaşattı.TRABZON (İGFA) - Yine konser biletleri günler öncesinden yoğun talep gören konserde Buray, temposu yüksek performansıyla izleyenleri büyüledi. Alaz Alaz şarkısıyla finali görkemli bir şekilde yapan Buray'a Trabzonlu sevenleri dev koro halinde eşlik ettiler. 2 saate ara vermeden sahnede güçlü bir konser playlist'i sunan Buray, yeniden görüşmek üzere hoşçakalın dedikten sonra yoğun alkış ile tekrar  bis yaptı. Trabzon'lu sanatseverlere teşekkür eden Buray yeniden buluşma sözü ile konseri sonlandırdı.

Türk popüler müziğinde kendine has bir kulvar yaratan Buray, Trabzon'da DK Event Organizasyonu ile binlerce hayranına coşku dolu bir gece yaşattı.

TRABZON (İGFA) - Yine konser biletleri günler öncesinden yoğun talep gören konserde Buray, temposu yüksek performansıyla izleyenleri büyüledi.

Alaz Alaz şarkısıyla finali görkemli bir şekilde yapan Buray'a Trabzonlu sevenleri dev koro halinde eşlik ettiler.

2 saate ara vermeden sahnede güçlü bir konser playlist'i sunan Buray, yeniden görüşmek üzere hoşçakalın dedikten sonra yoğun alkış ile tekrar  bis yaptı.

Trabzon'lu sanatseverlere teşekkür eden Buray yeniden buluşma sözü ile konseri sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (