( (

Terör yuvalarına 'Bozdoğan' operasyonu

22.04.2024 - 10:25, Güncelleme: 22.04.2024 - 10:25
 

Terör yuvalarına 'Bozdoğan' operasyonu

İçişleri Bakanlığı, 8 ilde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin "bahar aylarında kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları" çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik düzenlenen “Bozdoğan-28” operasyonu düzenledi. Operasyonda 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi.ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 338 tim, 4 bin 283 jandarma personeli ve J-SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle Tunceli, Şırnak, Bingöl, Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Hatay’da “Bozdoğan-28” Operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu. Haberi sosyal medya hesabından paylaşayan Bakan Yerlikaya, yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden şehir içinde de kırsalda da operasyonlar düzenlediklerini belirterek, terörle mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceğini kaydetti. Bakan Yerlikaya, paylaşımında, 8 ilde düzenlenen operasyonun detaylarına da yer verdi. https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1782274277443571996

İçişleri Bakanlığı, 8 ilde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin "bahar aylarında kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları" çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik düzenlenen “Bozdoğan-28” operasyonu düzenledi. Operasyonda 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 338 tim, 4 bin 283 jandarma personeli ve J-SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle Tunceli, Şırnak, Bingöl, Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Hatay’da “Bozdoğan-28” Operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Haberi sosyal medya hesabından paylaşayan Bakan Yerlikaya, yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden şehir içinde de kırsalda da operasyonlar düzenlediklerini belirterek, terörle mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.

Bakan Yerlikaya, paylaşımında, 8 ilde düzenlenen operasyonun detaylarına da yer verdi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1782274277443571996

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (