( (

O tarihte Tripy'nin dakikası sadece 1 TL olacak

Bölge 06.10.2023 - 13:39, Güncelleme: 06.10.2023 - 14:35
 

O tarihte Tripy'nin dakikası sadece 1 TL olacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla hizmete alınan elektrikli bisiklet kiralama hizmeti Tripy'nin "1'inci yaşı" nedeniyle 7 Ekim'de dakikası sadece 1 TL'den hizmet vereceği açıklandı.
SAKARYA (İGFA) - Dünya Bisiklet Şehri ve Avrupa Spor Şehri unvanlarıyla bu alandaki iddiasını güçlendiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için Sakarya'da devreye aldığı "Tripy" elektrikli bisiklet kiralama hizmeti 1 yaşını doldurdu. 7 EKİM’DE İNDİRİMLİ ÇALIŞACAK İlk yaşına giren Tripy'nin hizmete girdiği tarih olan 7 Ekim'de indirimli hizmet vereceği belirtildi. Sağlıklı bir yaşam için bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak adına atılan adımlardan biri olan bu çalışma, birçok vatandaşın da projeyle tanışmasını sağlayacak. Yapılan açıklamaya göre Sakarya'nın genelindeki istasyonlarda kiralama hizmeti için tahsis edilen Tripy'ler 7 Ekim'de "dakikası 1 TL" tarifesiyle çalışacak.  
Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla hizmete alınan elektrikli bisiklet kiralama hizmeti Tripy'nin "1'inci yaşı" nedeniyle 7 Ekim'de dakikası sadece 1 TL'den hizmet vereceği açıklandı.

SAKARYA (İGFA) - Dünya Bisiklet Şehri ve Avrupa Spor Şehri unvanlarıyla bu alandaki iddiasını güçlendiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için Sakarya'da devreye aldığı "Tripy" elektrikli bisiklet kiralama hizmeti 1 yaşını doldurdu.

7 EKİM’DE İNDİRİMLİ ÇALIŞACAK

İlk yaşına giren Tripy'nin hizmete girdiği tarih olan 7 Ekim'de indirimli hizmet vereceği belirtildi. Sağlıklı bir yaşam için bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak adına atılan adımlardan biri olan bu çalışma, birçok vatandaşın da projeyle tanışmasını sağlayacak.

Yapılan açıklamaya göre Sakarya'nın genelindeki istasyonlarda kiralama hizmeti için tahsis edilen Tripy'ler 7 Ekim'de "dakikası 1 TL" tarifesiyle çalışacak.

 

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (