( (

Konya’da Ekmeğe Bir Zam Daha…

Gündem (Haber Merkezi) - | 05.10.2023 - 19:44, Güncelleme: 05.10.2023 - 19:44
 

Konya’da Ekmeğe Bir Zam Daha…

Haziran ayında 4.5 TL'ye, 21 Temmuz'da ise 6 TL'ye yükselen ekmeğe yeni bir zam daha geldi, yarın itibarıyla 200 gram ekmeğin fiyatı 7 lira olacak.
Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça, yaptığı açıklamada "Ekmek maliyetinin yükselmesine neden olan kurumsal zamlardan dolayı ekmek fiyat tespiti için 25 Eylül 2023 tarihindeki ekmekli fiyat güncellemesi zorunluluğu olduğuna dair müracaatımız ekmek tespit komisyonunda görüşülmüş olduğuna 200 gram ekmeğin 7 TL olmasını kararına varıldı. Yine de güncellenen fiyat ülke genelinin altındadır güncellenen 200 gram ekmek 06 Ekim 2023 Cuma günü itibarıyla elimizde uygulanacaktır" ifadelerini kullandı. Konya’da ekmek Haziran ayında 4.5 TL'ye, 21 Temmuz'da ise 6 TL'ye yükselmişti. İŞTE EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİNİN YENİ FİYATLARI...
Haziran ayında 4.5 TL'ye, 21 Temmuz'da ise 6 TL'ye yükselen ekmeğe yeni bir zam daha geldi, yarın itibarıyla 200 gram ekmeğin fiyatı 7 lira olacak.

Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça, yaptığı açıklamada "Ekmek maliyetinin yükselmesine neden olan kurumsal zamlardan dolayı ekmek fiyat tespiti için 25 Eylül 2023 tarihindeki ekmekli fiyat güncellemesi zorunluluğu olduğuna dair müracaatımız ekmek tespit komisyonunda görüşülmüş olduğuna 200 gram ekmeğin 7 TL olmasını kararına varıldı. Yine de güncellenen fiyat ülke genelinin altındadır güncellenen 200 gram ekmek 06 Ekim 2023 Cuma günü itibarıyla elimizde uygulanacaktır" ifadelerini kullandı.

Konya’da ekmek Haziran ayında 4.5 TL'ye, 21 Temmuz'da ise 6 TL'ye yükselmişti.

İŞTE EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİNİN YENİ FİYATLARI...

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (