( (

Konya Karatay İyi Partide Tanrıkulu Dönemi

Siyaset (Haber Merkezi) - | 15.09.2023 - 13:29, Güncelleme: 15.09.2023 - 13:29
 

Konya Karatay İyi Partide Tanrıkulu Dönemi

İYİ Parti Karatay ilçe Başkanlığına ilçe yönetim kurulunun oybirliği ile avukat Mücahit Tanrıkulu getirildi
İYİ Parti Karatay ilçe Başkanlığında görev değişimi dün gerçekleşti. İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Uğur, İlçe yönetiminin oybirliği ile görevini avukat Mücahit Tanrıkulu’na devretti. Daha önce partisinin il disiplin kurulu ve ilçe seçim işleri Başkanlığı görevlerinde bulunan ve Türkiye’nin ilk çocuk derneği olan Genç Beyinler Çocuk Derneği kurucu başkan olan Mücahit Tanrıkulu görevini devraldı.
İYİ Parti Karatay ilçe Başkanlığına ilçe yönetim kurulunun oybirliği ile avukat Mücahit Tanrıkulu getirildi

İYİ Parti Karatay ilçe Başkanlığında görev değişimi dün gerçekleşti. İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Uğur, İlçe yönetiminin oybirliği ile görevini avukat Mücahit Tanrıkulu’na devretti.

Daha önce partisinin il disiplin kurulu ve ilçe seçim işleri Başkanlığı görevlerinde bulunan ve Türkiye’nin ilk çocuk derneği olan Genç Beyinler Çocuk Derneği kurucu başkan olan Mücahit Tanrıkulu görevini devraldı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (