( (

KON-ER’ in Düzenlediği Ermenek Gecesi’ne Yoğun İlgi

Bölge ((D.P.)) - Derviş Paşazade | 20.02.2024 - 11:29, Güncelleme: 20.02.2024 - 11:29
 

KON-ER’ in Düzenlediği Ermenek Gecesi’ne Yoğun İlgi

Konya Ermenekliler Derneği (KON-ER)tarafından Grand Milenniyum otelde düzenlenen Ermenek Gecesi’ne ilgi yoğundu.
Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, Ermenek Belediye Başkanı Mustafa Bozcu ve çok sayıda Ermenekli’nin yoğun katılım gösterdiği coşkulu programda konuşan Dernek Başkanı Ahmet İleri,birlik ve beraberlik vurgusu yaparak katılımcılara teşekkür etti. Sunuculuğunu Yaşar Çubukçu’nun yaptığı programda TRT Sanatçısı Tuğçe Pala’nın muhteşem sesi ve eğlenceli şarkı, türküleri, sahnesiyle Mert Vurulmaz ,Türkülerle Darbuka Ekibi’nin showları ve Sevcan İleri’ nin şarkısıyla; katılımcılar müzik ve eğlence dolu bir gece geçirdiler. Program güne dair çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Konya Ermenekliler Derneği (KON-ER)tarafından Grand Milenniyum otelde düzenlenen Ermenek Gecesi’ne ilgi yoğundu.

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, Ermenek Belediye Başkanı Mustafa Bozcu ve çok sayıda Ermenekli’nin yoğun katılım gösterdiği coşkulu programda konuşan Dernek Başkanı Ahmet İleri,birlik ve beraberlik vurgusu yaparak katılımcılara teşekkür etti.

Sunuculuğunu Yaşar Çubukçu’nun yaptığı programda TRT Sanatçısı Tuğçe Pala’nın muhteşem sesi ve eğlenceli şarkı, türküleri, sahnesiyle Mert Vurulmaz ,Türkülerle Darbuka Ekibi’nin showları ve Sevcan İleri’ nin şarkısıyla; katılımcılar müzik ve eğlence dolu bir gece geçirdiler. Program güne dair çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (