( (

İstiklal Marşı'nı ezbere okuyan minik Esma duygulandırdı

16.04.2024 - 12:18, Güncelleme: 16.04.2024 - 12:18
 

İstiklal Marşı'nı ezbere okuyan minik Esma duygulandırdı

Okuma yazma bilmeyen 4 yaşındaki esma İstiklal Marşı'nı okurken duygulandırdıBURSA (İGFA)- Bursa’da henüz okuma yazma bilmeyen minik kız ezberlediği İstiklal Marşı'nı okurken duygulandırdı. Yıldırım ilçesinin Erikli mahallesinde yaşan İstiklal Marşı’nın bir kısmını ezbere okuyan 4 yaşındaki Esma Demirkıran hiçbir eğitim almamasına rağmen İstiklal Marşı’nın 2 kıtasını da ezbere okuması görenleri şaşırtıyor.

Okuma yazma bilmeyen 4 yaşındaki esma İstiklal Marşı'nı okurken duygulandırdı

BURSA (İGFA)- Bursa’da henüz okuma yazma bilmeyen minik kız ezberlediği İstiklal Marşı'nı okurken duygulandırdı.

Yıldırım ilçesinin Erikli mahallesinde yaşan İstiklal Marşı’nın bir kısmını ezbere okuyan 4 yaşındaki Esma Demirkıran hiçbir eğitim almamasına rağmen İstiklal Marşı’nın 2 kıtasını da ezbere okuması görenleri şaşırtıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (