( (

Çift Finişer Makinesiyle Saraçoğlu Caddesi Asfaltlandı

18.09.2013 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Çift Finişer Makinesiyle Saraçoğlu Caddesi Asfaltlandı

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, asfalt çalışmalarını Karatay’ın ihtiyaç duyulan her bölgede devam ettirdiklerini söyledi. Geçtiğimiz yıl Saraçoğlu caddesinin belli bir kısmının asfaltlanarak bölge halkının hizmetine sunduklarını dile getiren Hançerli, bu yıl ise 2 km’lik kalan kısmın kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince asfaltlandığını belirtti. 13 km’lik Saraçoğlu caddesinin arada kalan 2 km lik kısmında 7450 Ton asfalt kullanıldığını ifade eden Başkan Hançerli, 16 m genişliğindeki Saraçoğlu caddesinde ayrıca 31 Bin 40 m² lik tretuvar ve 18 Bin 468 m² lik parke yapıldığını da vurguladı. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, iki Finişer makinesi ile Saraçoğlu caddesini asfaltlandığını belirterek yapılan çalışmalar ile Karatay’ın daha modern bir görünüme kavuşturulmasını amaçladıklarını söyledi. 2013 yılı asfalt hedefinin 200 Bin ton olduğunu ifade eden Hançerli, 9 aylık dönemde ulaşılan asfalt miktarının 157 Bin 200 tona ulaşıldığını söyledi. Karatay’ın estetiğine önem vererek fiziki belediyecilik çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi olarak havaların durumuna göre altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, asfalt çalışmalarını Karatay’ın ihtiyaç duyulan her bölgede devam ettirdiklerini söyledi. Geçtiğimiz yıl Saraçoğlu caddesinin belli bir kısmının asfaltlanarak bölge halkının hizmetine sunduklarını dile getiren Hançerli, bu yıl ise 2 km’lik kalan kısmın kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince asfaltlandığını belirtti. 13 km’lik Saraçoğlu caddesinin arada kalan 2 km lik kısmında 7450 Ton asfalt kullanıldığını ifade eden Başkan Hançerli, 16 m genişliğindeki Saraçoğlu caddesinde ayrıca 31 Bin 40 m² lik tretuvar ve 18 Bin 468 m² lik parke yapıldığını da vurguladı.


Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, iki Finişer makinesi ile Saraçoğlu caddesini asfaltlandığını belirterek yapılan çalışmalar ile Karatay’ın daha modern bir görünüme kavuşturulmasını amaçladıklarını söyledi. 2013 yılı asfalt hedefinin 200 Bin ton olduğunu ifade eden Hançerli, 9 aylık dönemde ulaşılan asfalt miktarının 157 Bin 200 tona ulaşıldığını söyledi. Karatay’ın estetiğine önem vererek fiziki belediyecilik çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi olarak havaların durumuna göre altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi. 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (