( (

Özel İdare KONEXPO’da büyük ilgi gördü

18.09.2013 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Özel İdare KONEXPO’da büyük ilgi gördü

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından bu yıl 2.si düzenlenen fuar geniş katılımla 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleştirildi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Konya milletvekilleri İlhan Yerlikaya, Gülay Samancı, Mustafa Kabakçı, Mustafa Akış ve Mustafa Kalaycı ile Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, Genel Sekreter yardımcıları ve daire başkanları, Selçuklu Belediye Başkanı U. İbrahim Altay, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ziyaret ettiği İl Özel İdaresi standı büyük ilgi gördü. İl Özel İdaresi standında ziyaretçilere organik çilek ikram edildi.

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından bu yıl 2.si düzenlenen fuar geniş katılımla 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de gerçekleştirildi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Konya milletvekilleri İlhan Yerlikaya, Gülay Samancı, Mustafa Kabakçı, Mustafa Akış ve Mustafa Kalaycı ile Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, Genel Sekreter yardımcıları ve daire başkanları, Selçuklu Belediye Başkanı U. İbrahim Altay, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ziyaret ettiği İl Özel İdaresi standı büyük ilgi gördü.


İl Özel İdaresi standında ziyaretçilere organik çilek ikram edildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (