( (

Gelecek Partisi Konya Kadın Kollarından Videolu 100. Yıl Kutlaması

Gündem 12.03.2021 - 15:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Konya Kadın Kollarından Videolu 100. Yıl Kutlaması

Gelecek Partisi Konya Kadın Kolları İl Başkanlığı İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. Yılı dolayısı ile Videolu bir mesaj yayımladı.
İstiklal Marşının her kıtasını farklı bir çocuğa okutarak videoya alan ve çocukların İstiklal Marşı’nın tamamını ezberlemesini sağlayan ve İstiklal Marşımızın hangi şartlarda yazıldığını çocukla anlatarak Vatan sevgisinin kutsallığını dile getirdiklerini söyleyen Kadın Kolları İl Başkanı Çiğdem Türker: “ Vatan sevgisi çocukluktan öğrenilirse kalıcı olur. Biz de bu amaçla çocuklarımıza İstiklal marşımızın on kıtasının tamamını ezberlettik ve Marşımızın hangi şartlarda yazıldığını anlattık. Umarız bu bilinci, Vatan sevgisi ile büyüyen çocuklarımız da kendi çocuklarına aşılayacaktır. Milli Şairimizin de dediği gibi Allah’tan tek duamız BİR DAHA BU MİLLETE İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN  ” Dedi. İŞTE O VİDEO... 
Gelecek Partisi Konya Kadın Kolları İl Başkanlığı İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. Yılı dolayısı ile Videolu bir mesaj yayımladı.

İstiklal Marşının her kıtasını farklı bir çocuğa okutarak videoya alan ve çocukların İstiklal Marşı’nın tamamını ezberlemesini sağlayan ve İstiklal Marşımızın hangi şartlarda yazıldığını çocukla anlatarak Vatan sevgisinin kutsallığını dile getirdiklerini söyleyen Kadın Kolları İl Başkanı Çiğdem Türker: “ Vatan sevgisi çocukluktan öğrenilirse kalıcı olur. Biz de bu amaçla çocuklarımıza İstiklal marşımızın on kıtasının tamamını ezberlettik ve Marşımızın hangi şartlarda yazıldığını anlattık. Umarız bu bilinci, Vatan sevgisi ile büyüyen çocuklarımız da kendi çocuklarına aşılayacaktır. Milli Şairimizin de dediği gibi Allah’tan tek duamız BİR DAHA BU MİLLETE İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN  ” Dedi.

İŞTE O VİDEO... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (