( (

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı’ndan, 23 Nisan Resim Yarışması

Gündem 20.04.2020 - 11:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı’ndan, 23 Nisan Resim Yarışması

Gelecek Partisi Konya Kültür Politikaları Başkanlığı tarafından 23 Nisan dolayısıyla çocuklara yönelik bir resim yarışması düzenleniyor.
Haydi Çocuklar El Ele GELECEKTE Buluşalım adlı yarışmanın ana teması Çocuklarımızın Geleceğe dair düşleri ve hayal ettikleri dünya olarak belirlenirken, seçilen eserlerin, Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından ödüllendirileceği açıklandı. İşte yarışmaya katılım şartları ve detayları ¤ Eserde ana tema konusu Çocuklarımızın Geleceğe dair düşleri ve nasıl bir dünya hayal ettiklerini resme aktarması olacaktır.   ¤ Yarışmaya katılacak resmin herhangi bir mecra ya da dijital platformdan alınmamış tamamen özgün bir eser olması gerekmektedir.   ¤ Yarışmaya Konya İl ve İlçelerinde ikamet eden ilkokula giden bütün çocuklarımız katılabilir.   ¤ Yarışmada kullanılacak resim tekniği ve boyutu serbesttir.   ¤ Yarışma 1.2.3.4. Sınıflar arasında ayrı ayrı değerlendirilecek ve ödüller her yaş kategorisinde ayrı ayrı takdim edilecektir.   ¤ Her çocuk yarışmaya sadece bir resim ile katılabilir.   ¤ Yapılan resmin fotoğrafı çekildikten sonra kultur@gelecekkonya.com adresine konu başlığına ” HAYDİ ÇOCUKLAR EL ELE GELECEKTE BULUŞALIM” yazarak göndermeniz gerekmektedir.   ¤ Göndereceğiz mailde yarışmaya katılan Çocuğun Adı-Soyadı-Yaşı-Gittiği okul ve Sınıfı ile Velisinin iletişim ve adres bilgileri yer almalıdır.   ¤ Yarışmaya katılım 30 Nisan 2020 saat 17:00’ye kadar devam edecektir. Bu tarihten sonra yapılan başvuru değerlendirmeye alınmaz.   ¤ Başvurular tamamlandıktan sonra Mayısın ilk haftası Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarından; her kategorideki dereceye giren ilk üç resim ilan edilecek ve seçilen en iyi 10 resim online olarak sergilenecektir.   İşte çocukları bekleyen ödüller   7 Yaş için: Birincilik Ödülü: Bisiklet İkincilik Ödülü : Paten Üçüncülük Ödülü: Okuma Seti   8 Yaş için: Birincilik Ödülü: Bisiklet İkincilik Ödülü : Paten Üçüncülük Ödülü: Okuma Seti   9 Yaş için: Birincilik Ödülü: Bisiklet İkincilik Ödülü : Paten Üçüncülük Ödülü: Okuma Seti   10 Yaş için: Birincilik Ödülü: Bisiklet   İkincilik Ödülü : Paten Üçüncülük Ödülü: Okuma Seti
Gelecek Partisi Konya Kültür Politikaları Başkanlığı tarafından 23 Nisan dolayısıyla çocuklara yönelik bir resim yarışması düzenleniyor.

Haydi Çocuklar El Ele GELECEKTE Buluşalım adlı yarışmanın ana teması Çocuklarımızın Geleceğe dair düşleri ve hayal ettikleri dünya olarak belirlenirken, seçilen eserlerin, Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından ödüllendirileceği açıklandı.

İşte yarışmaya katılım şartları ve detayları

¤ Eserde ana tema konusu Çocuklarımızın Geleceğe dair düşleri ve nasıl bir dünya hayal ettiklerini resme aktarması olacaktır.

 

¤ Yarışmaya katılacak resmin herhangi bir mecra ya da dijital platformdan alınmamış tamamen özgün bir eser olması gerekmektedir.

 

¤ Yarışmaya Konya İl ve İlçelerinde ikamet eden ilkokula giden bütün çocuklarımız katılabilir.

 

¤ Yarışmada kullanılacak resim tekniği ve boyutu serbesttir.

 

¤ Yarışma 1.2.3.4. Sınıflar arasında ayrı ayrı değerlendirilecek ve ödüller her yaş kategorisinde ayrı ayrı takdim edilecektir.

 

¤ Her çocuk yarışmaya sadece bir resim ile katılabilir.

 

¤ Yapılan resmin fotoğrafı çekildikten sonra kultur@gelecekkonya.com adresine konu başlığına ” HAYDİ ÇOCUKLAR EL ELE GELECEKTE BULUŞALIM” yazarak göndermeniz gerekmektedir.

 

¤ Göndereceğiz mailde yarışmaya katılan Çocuğun Adı-Soyadı-Yaşı-Gittiği okul ve Sınıfı ile Velisinin iletişim ve adres bilgileri yer almalıdır.

 

¤ Yarışmaya katılım 30 Nisan 2020 saat 17:00’ye kadar devam edecektir. Bu tarihten sonra yapılan başvuru değerlendirmeye alınmaz.

 

¤ Başvurular tamamlandıktan sonra Mayısın ilk haftası Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarından; her kategorideki dereceye giren ilk üç resim ilan edilecek ve seçilen en iyi 10 resim online olarak sergilenecektir.

 

İşte çocukları bekleyen ödüller

 

7 Yaş için:


Birincilik Ödülü: Bisiklet


İkincilik Ödülü : Paten


Üçüncülük Ödülü: Okuma Seti

 

8 Yaş için:


Birincilik Ödülü: Bisiklet


İkincilik Ödülü : Paten


Üçüncülük Ödülü: Okuma Seti

 

9 Yaş için:


Birincilik Ödülü: Bisiklet


İkincilik Ödülü : Paten


Üçüncülük Ödülü: Okuma Seti

 

10 Yaş için:


Birincilik Ödülü: Bisiklet

 

İkincilik Ödülü : Paten


Üçüncülük Ödülü: Okuma Seti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (