( (

Hocasının Gözüyle Merhum Prof. Dr. Ali Berat Alptekin

Kültür Sanat 21.10.2019 - 13:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hocasının Gözüyle Merhum Prof. Dr. Ali Berat Alptekin

Ağustos ayında hayata gözlerini yuman Prof. Dr. Ali Berat Alptekin, Prof. Dr. Saim Sakaoğlu’nun anlatımıyla Konya Aydınlar Ocağı’nda anılacak.
Konya Aydınlar Ocağı’nın bu haftaki Selçuklu Salı Sohbetleri’nde, halk edebiyatımızın önemli şahsiyetlerinden olan Türk Halk Bilimcisi Prof. Dr. Ali Berat Alptekin, yâd edilecek. Prof. Dr. Saim Sakaoğlu, ‘Hocasının Gözüyle Merhum Prof. Dr. Ali Berat Alptekin’in hayatını, kişiliğini, Türk Halk Edebiyatı’na yaptığı hizmetlerini kendi gözüyle ve hatıralar eşliğinde ele alarak anlatacak. İl Halk Kütüphanesi’nde 22 Ekim 2019 Salı günü saat 20:00’da gerçekleştirilecek olan bu anma toplantısına bütün gönül dostları davetlidir.
Ağustos ayında hayata gözlerini yuman Prof. Dr. Ali Berat Alptekin, Prof. Dr. Saim Sakaoğlu’nun anlatımıyla Konya Aydınlar Ocağı’nda anılacak.

Konya Aydınlar Ocağı’nın bu haftaki Selçuklu Salı Sohbetleri’nde, halk edebiyatımızın önemli şahsiyetlerinden olan Türk Halk Bilimcisi Prof. Dr. Ali Berat Alptekin, yâd edilecek.

Prof. Dr. Saim Sakaoğlu, ‘Hocasının Gözüyle Merhum Prof. Dr. Ali Berat Alptekin’in hayatını, kişiliğini, Türk Halk Edebiyatı’na yaptığı hizmetlerini kendi gözüyle ve hatıralar eşliğinde ele alarak anlatacak.

İl Halk Kütüphanesi’nde 22 Ekim 2019 Salı günü saat 20:00’da gerçekleştirilecek olan bu anma toplantısına bütün gönül dostları davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (