( (

Hatay Büyükşehir'den otobüs terminaline bakım

Bölge 05.08.2023 - 13:06, Güncelleme: 05.08.2023 - 13:54
 

Hatay Büyükşehir'den otobüs terminaline bakım

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde tadilat çalışmaları devam ediyor.
HATAY (İGFA) - 6 Şubat depreminin ardından hasar alarak kullanılmaz hale gelen Antakya Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde HBB Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından vatandaşlara daha iyi ve güvenli hizmet verebilmek amacıyla bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ulaşım hizmetlerinin aksamaması amacıyla çalışmalarını yaklaşık iki ay önce başlatan HBB ekipleri, çalışmaların günün şartlarına uygun modern bir şekilde düzenlemeler gerçekleştirdiklerini de belirterek onarımın en kısa zamanda tamamlanacağını açıkladı.   Otogarda faaliyette olan işletme ve firma sahipleri yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde tadilat çalışmaları devam ediyor.

HATAY (İGFA) - 6 Şubat depreminin ardından hasar alarak kullanılmaz hale gelen Antakya Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde HBB Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından vatandaşlara daha iyi ve güvenli hizmet verebilmek amacıyla bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Ulaşım hizmetlerinin aksamaması amacıyla çalışmalarını yaklaşık iki ay önce başlatan HBB ekipleri, çalışmaların günün şartlarına uygun modern bir şekilde düzenlemeler gerçekleştirdiklerini de belirterek onarımın en kısa zamanda tamamlanacağını açıkladı.  

Otogarda faaliyette olan işletme ve firma sahipleri yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (