( (

Ece Seçkin 2022'den Umutlu Değil

Magazin 02.12.2021 - 14:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ece Seçkin 2022'den Umutlu Değil

Ece Seçkin, dün akşam Ankara'da yeni açılan W Club'ta sahnedeydi.
Büstiyer ve şortla tamamladığı mini elbisesi ile dikkat çeken Ece Seçkin, 1 saat sahnede kaldı, sevilen şarkılarını seslendiren Seçkin, kendisini izlemeye gelen Ankaralılara dinamik dakikalar yaşattı. İzleyiciyle diyaloğa giren Ece Seçkin "2021 nasıl geçti soramıyorum, alkışlayın desem alkışlamazsınız biliyorum. Hepimiz için eh işte bir seneydi. İnanırsak düzeleceğiz inşallah, mezara girince arkadaşlar" deyince salonda şaşkınlığa yol açtı.  
Ece Seçkin, dün akşam Ankara'da yeni açılan W Club'ta sahnedeydi.

Büstiyer ve şortla tamamladığı mini elbisesi ile dikkat çeken Ece Seçkin, 1 saat sahnede kaldı, sevilen şarkılarını seslendiren Seçkin, kendisini izlemeye gelen Ankaralılara dinamik dakikalar yaşattı.


İzleyiciyle diyaloğa giren Ece Seçkin "2021 nasıl geçti soramıyorum, alkışlayın desem alkışlamazsınız biliyorum. Hepimiz için eh işte bir seneydi. İnanırsak düzeleceğiz inşallah, mezara girince arkadaşlar" deyince salonda şaşkınlığa yol açtı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (