( (

CHP Karatay’dan, Mahalle Muhtarlarına Ziyaret

Bölge 16.02.2021 - 16:08, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP Karatay’dan, Mahalle Muhtarlarına Ziyaret

CHP Karatay İlçe Başkanlığı Karatay ilçedeki üç mahalle muhtarını ziyaret ederek, mahallelerdeki sorunlar hakkında bilgi aldı.
 CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Mumcu ile ilçe yöneticileri Karatay İlçesindeki Hacı Bali Mahallesi Muhtarı Ramazan Şahin’i, Saraçoğlu Mahallesi Muhtarı Ramazan Doğan’ı ve Karaaslandede Mahallesi Muhtarı Mevlüt Köse’yi ziyaret ederek, muhtarların ve mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı.    Mahalle muhtarları, mahallerindeki alt yapı eksikliklerini giderilmediğini ve doğalgaz bağlantılarının yapılmadığını anlatarak; CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve Karatay İlçe yöneticilerinin ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getirerek, teşekkür etti. CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş mahalle muhtarlarına yapılan ziyaretleri değerlendirerek,  “Karatay İlçe Başkanımız Refik Serttaş ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde;  Mahalle Muhtarlarımızın ve mahallelerin sorunlar hakkında bilgi aldık. Bizlere zaman ayırdıkları için mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Karatay ilçemizdeki mahallelerin eksik olan alt yapılarının tamamlanması ve doğalgaz bağlantılarının yapılmasını Karatay ilçemizle birlikte takip edeceğiz. Yerel yönetimlerin güçlenmesi demokrasi için önemlidir. Mahalle muhtarlarımız mahallerindeki sorunlarla ilgilenmesinin yanında, sosyal faaliyetlerde bulunarak birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirmesi bizleri sevindirdi. CHP olarak mahalle muhtarlarımızla ve halkıyla buluşma faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.     CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, “ Karatay ilçe olarak ilçemizdeki mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek, sorunları hakkında bilgi almaya devam edeceğiz. İlçemizin alt yapı eksiklerinin tamamlanması ve doğalgaz bağlantılarının gerçekleşmesini takip edeceğiz. Bizi kabul eden mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.”
CHP Karatay İlçe Başkanlığı Karatay ilçedeki üç mahalle muhtarını ziyaret ederek, mahallelerdeki sorunlar hakkında bilgi aldı.

 CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Mumcu ile ilçe yöneticileri Karatay İlçesindeki Hacı Bali Mahallesi Muhtarı Ramazan Şahin’i, Saraçoğlu Mahallesi Muhtarı Ramazan Doğan’ı ve Karaaslandede Mahallesi Muhtarı Mevlüt Köse’yi ziyaret ederek, muhtarların ve mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı.   

Mahalle muhtarları, mahallerindeki alt yapı eksikliklerini giderilmediğini ve doğalgaz bağlantılarının yapılmadığını anlatarak; CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve Karatay İlçe yöneticilerinin ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getirerek, teşekkür etti.

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş mahalle muhtarlarına yapılan ziyaretleri değerlendirerek,  “Karatay İlçe Başkanımız Refik Serttaş ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde;  Mahalle Muhtarlarımızın ve mahallelerin sorunlar hakkında bilgi aldık. Bizlere zaman ayırdıkları için mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Karatay ilçemizdeki mahallelerin eksik olan alt yapılarının tamamlanması ve doğalgaz bağlantılarının yapılmasını Karatay ilçemizle birlikte takip edeceğiz. Yerel yönetimlerin güçlenmesi demokrasi için önemlidir. Mahalle muhtarlarımız mahallerindeki sorunlarla ilgilenmesinin yanında, sosyal faaliyetlerde bulunarak birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirmesi bizleri sevindirdi. CHP olarak mahalle muhtarlarımızla ve halkıyla buluşma faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.    

CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, “ Karatay ilçe olarak ilçemizdeki mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek, sorunları hakkında bilgi almaya devam edeceğiz. İlçemizin alt yapı eksiklerinin tamamlanması ve doğalgaz bağlantılarının gerçekleşmesini takip edeceğiz. Bizi kabul eden mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (