( (

Aytun Çıray'dan mektuplu istifa!

Siyaset 06.06.2023 - 13:18, Güncelleme: 06.06.2023 - 14:44
 

Aytun Çıray'dan mektuplu istifa!

İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in Başdanışmanı ve 27. Dönem İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti.
ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, partisinden istifa etti. "Kararlarımın temelini Atatürk ilkelerine ve cumhuriyete olan sadakatim oluşturur" diyerek istifa mektubunu sosyal medya hesabından da paylaştı. Ayrılma gerekçelerini istifa dilekçesinde anlatırken partisini eleştiren Çıray, 2020'de yapılan İyi Parti kongresinde kendisine karşı tasfiye operasyonu başlatıldığını savundu. Çıray,  İYİ Parti'nin kuruluş hedeflerine sinsice darbe vurulduğunu söyledi. Çıray mektubunda, Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasıyla yaşanan krizene de vurgu yaparak, olayın Türk toplumunda şok dalgasına neden olduğunu belirten Çıray, "Akşener'e karşı bir öfke seli ve derin bir güven bunalımı oluştu" ifadesini kullandı. Hatırlanacağı gibi Aytun Çıray, seçim öncesi de partisini eleştiren paylaşımlarda bulunmuş ve milletvekili adaylığından çekilmiş, "Masa krizi sonrası baraj altına düşen oylarımız için çok çalışacağım" demişti.                 Dr. Aytun Çıray   @TCAytunCiray   İYI PARTİ'DEN İSTIFA ETTİM Kararlarımın temelini Atatürk ilkelerine ve cumhuriyete olan sadakatim oluşturur.         ÖS 12:04 · 6 Haz 2023 · 209,6 B Görüntülenme
İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in Başdanışmanı ve 27. Dönem İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, partisinden istifa etti. "Kararlarımın temelini Atatürk ilkelerine ve cumhuriyete olan sadakatim oluşturur" diyerek istifa mektubunu sosyal medya hesabından da paylaştı.

Ayrılma gerekçelerini istifa dilekçesinde anlatırken partisini eleştiren Çıray, 2020'de yapılan İyi Parti kongresinde kendisine karşı tasfiye operasyonu başlatıldığını savundu.

Çıray,  İYİ Parti'nin kuruluş hedeflerine sinsice darbe vurulduğunu söyledi.

Çıray mektubunda, Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasıyla yaşanan krizene de vurgu yaparak, olayın Türk toplumunda şok dalgasına neden olduğunu belirten Çıray, "Akşener'e karşı bir öfke seli ve derin bir güven bunalımı oluştu" ifadesini kullandı.

Hatırlanacağı gibi Aytun Çıray, seçim öncesi de partisini eleştiren paylaşımlarda bulunmuş ve milletvekili adaylığından çekilmiş, "Masa krizi sonrası baraj altına düşen oylarımız için çok çalışacağım" demişti.

 

 
 
 
 
 
 
 
İYI PARTİ'DEN İSTIFA ETTİM Kararlarımın temelini Atatürk ilkelerine ve cumhuriyete olan sadakatim oluşturur.
 
 
Resim
 
Resim
 
209,6 B
Görüntülenme

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (