( (

Akaryakıta Çifte Zam Geliyor

Ekonomi (Haber Merkezi) - | 14.03.2024 - 12:33, Güncelleme: 14.03.2024 - 12:33
 

Akaryakıta Çifte Zam Geliyor

Sektör temsilcilerinden alınan bilgilere göre 15 Mart Cuma gününden geçerli olmak üzere benzin ve motorine zam geliyor.
Benzin grubunda 15 Mart Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 53 kuruş zam bekleniyor. Motorin grubunda da aynı tarihte 1 lira 10 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre benzine 1,60 TL, motorine ise 1,25 TL zam gelecek. Zam, akaryakıt fiyatlarına 15 Mart Cuma günü itibariyle yansıyacak.
Sektör temsilcilerinden alınan bilgilere göre 15 Mart Cuma gününden geçerli olmak üzere benzin ve motorine zam geliyor.

Benzin grubunda 15 Mart Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 53 kuruş zam bekleniyor. Motorin grubunda da aynı tarihte 1 lira 10 kuruş fiyat artışı bekleniyor.

Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre benzine 1,60 TL, motorine ise 1,25 TL zam gelecek. Zam, akaryakıt fiyatlarına 15 Mart Cuma günü itibariyle yansıyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (