( (

AK Parti Karatay’dan Gıda ve İhtiyaç Yardımı

Bölge 02.05.2021 - 15:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

AK Parti Karatay’dan Gıda ve İhtiyaç Yardımı

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı faaliyetleri kapsamında ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda kartı, ayakkabı ve ihtiyaç sahibi çocuklara da bayramlık kıyafet yardımında bulundu.
        AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı içerisinde ilçede bulunan ihtiyaç sahibi çocukların bayram sevinçlerine ortak oldu. Çocuklarımızın ve ailelerinin hayr dualarını aldılar. Bununla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların hanelerine ziyarete giderek, iftar yemek paketi ikramında bulunup, gıda kartı ve ayakkabı yardımlarını kendilerine ilettiler. Program AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri katılımlarıyla gerçekleştirildi.        Bu yardımlaşma organizasyonu hakkında açıklama bulunan Başkan Genç; “Ramazan Ayı bereketin ve yardımlaşmanın yüksek olduğu bir aydır. Pandemi sürecinde hem resmi kurumlarımız hem de sivil toplum kuruluşlarımız büyük bir gayret gösteriyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın her zaman yanındayız. Bununla beraber ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimizin de dertlerini paylaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayında özellikle onların yanında olduğumuzu hirmeliyiz. Bu çalışmalarımızın Ramazan Ayı’nın bereketinin ve öneminin daha iyi anlaşılmasına sebep olmasını temenni ederim” ifadelerinde bulundu. ifadelerinde bulundu.          Programa katılan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Salgının yayılmasını engellemenin yanında ekonomik, sosyal ve daha birçok alanda alınan tedbirler ile kararlarla ülkemiz tüm dünyaya örnek oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm kurum ve kuruluşlarımız pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım konusunda büyük fedakârlıklarla görevlerini yürütüyor. Biz de Karatay Belediyesi olarak ilçemizde ikamet eden tüm ihtiyaç sahibi ailelerimiz ve çocuklarımıza her zaman destek oluyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bu zorlu süreci de birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla atlatacağız” dedi.
AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı faaliyetleri kapsamında ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda kartı, ayakkabı ve ihtiyaç sahibi çocuklara da bayramlık kıyafet yardımında bulundu.

        AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı içerisinde ilçede bulunan ihtiyaç sahibi çocukların bayram sevinçlerine ortak oldu. Çocuklarımızın ve ailelerinin hayr dualarını aldılar. Bununla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların hanelerine ziyarete giderek, iftar yemek paketi ikramında bulunup, gıda kartı ve ayakkabı yardımlarını kendilerine ilettiler. Program AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri katılımlarıyla gerçekleştirildi.

       Bu yardımlaşma organizasyonu hakkında açıklama bulunan Başkan Genç; “Ramazan Ayı bereketin ve yardımlaşmanın yüksek olduğu bir aydır. Pandemi sürecinde hem resmi kurumlarımız hem de sivil toplum kuruluşlarımız büyük bir gayret gösteriyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın her zaman yanındayız. Bununla beraber ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimizin de dertlerini paylaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayında özellikle onların yanında olduğumuzu hirmeliyiz. Bu çalışmalarımızın Ramazan Ayı’nın bereketinin ve öneminin daha iyi anlaşılmasına sebep olmasını temenni ederim” ifadelerinde bulundu. ifadelerinde bulundu.

 

       Programa katılan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Salgının yayılmasını engellemenin yanında ekonomik, sosyal ve daha birçok alanda alınan tedbirler ile kararlarla ülkemiz tüm dünyaya örnek oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm kurum ve kuruluşlarımız pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım konusunda büyük fedakârlıklarla görevlerini yürütüyor. Biz de Karatay Belediyesi olarak ilçemizde ikamet eden tüm ihtiyaç sahibi ailelerimiz ve çocuklarımıza her zaman destek oluyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bu zorlu süreci de birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla atlatacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (