( (

ADD Başkanı'ndan Bodrum'a ziyaret

Kültür Sanat 07.09.2023 - 13:00, Güncelleme: 07.09.2023 - 13:32
 

ADD Başkanı'ndan Bodrum'a ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti.
MUĞLA (İGFA) - Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt, merkez yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Şube Başkanı Ümit Baltutan ve şube yönetim kurulu üyeleri Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın’ın da bulunduğu ziyarette, derneğin faaliyetleri, bugüne kadar ortak gerçekleştirilen proje ve çalışmaların yanında yeni proje ve çalışmalar üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından Trafo Kafe’de dernek üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Mustafa Hüsnü Bozkurt ve beraberindekiler Goca Bodrumlular gecesine katıldı.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti.

MUĞLA (İGFA) - Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt, merkez yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Şube Başkanı Ümit Baltutan ve şube yönetim kurulu üyeleri Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın’ın da bulunduğu ziyarette, derneğin faaliyetleri, bugüne kadar ortak gerçekleştirilen proje ve çalışmaların yanında yeni proje ve çalışmalar üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından Trafo Kafe’de dernek üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Mustafa Hüsnü Bozkurt ve beraberindekiler Goca Bodrumlular gecesine katıldı.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (