( (

Dr. Mehmet Birekul’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 19.04.2023 - 08:32, Güncelleme: 19.04.2023 - 15:32
 

Dr. Mehmet Birekul’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul Ramazan Bayramını kutladı.
Mübarek Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, toplumsal birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duyguları ile geçirilen günlerdir. İşte bu günleri en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmak için anne, baba ve akrabalarımızın yanında başta depremzede kardeşlerimiz olmak üzere yetimlerin, öksüzlerin, hastaların, ihtiyaç sahiplerinin ve şehit ailelerinin de gönlüne bayram olmalıyız.   Bu vesile ile Ramazan Bayramının başta ülkemiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm dünyada huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyor; sevgili öğrencilerimizin ve kıymetli aileleri başta olmak üzere tüm inananların mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul Ramazan Bayramını kutladı.

Mübarek Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, toplumsal birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duyguları ile geçirilen günlerdir. İşte bu günleri en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmak için anne, baba ve akrabalarımızın yanında başta depremzede kardeşlerimiz olmak üzere yetimlerin, öksüzlerin, hastaların, ihtiyaç sahiplerinin ve şehit ailelerinin de gönlüne bayram olmalıyız.

 

Bu vesile ile Ramazan Bayramının başta ülkemiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm dünyada huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyor; sevgili öğrencilerimizin ve kıymetli aileleri başta olmak üzere tüm inananların mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (