( (

Yeni Dönemde Yeni Ufuklara

Eğitim 12.09.2022 - 16:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yeni Dönemde Yeni Ufuklara

Hüma Okulları tam donanımlı okul kampüsü ve güçlü eğitim kadrosu ile yeni dönemde Eğitime hazır.
Kökü mazide, başarılı, dinamik,yenilikçi birgelecek için çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi hedefi ve hayat boyu eğitimi benimseyen, eğitimden aldığı güçle bağımsız düşünebilen ve sorgulayan bireyler misyonu ile Hüma Okulları tam donanımlı okul kampüsü ve güçlü eğitim kadrosu ve yenilikçi eğitim modülleri  ‘’ inglizce hazırlık sınıfları, brainmodify, YDS programları ‘’ ile 2022 -20223 yılına hazır olduğunu, geleceğimizin inşasında öğrencilerimizi onların yaşayacağı çağa göre hazırladıklarını ve tüm öğrencilerine güvendiklerini belirten Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, ‘’yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, şehrimize ve ülkemize başarı, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum, bu konuda üzerimize düşen ne varsa hazır olduklarını dile getirdi.   .
Hüma Okulları tam donanımlı okul kampüsü ve güçlü eğitim kadrosu ile yeni dönemde Eğitime hazır.

Kökü mazide, başarılı, dinamik,yenilikçi birgelecek için çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi hedefi ve hayat boyu eğitimi benimseyen, eğitimden aldığı güçle bağımsız düşünebilen ve sorgulayan bireyler misyonu ile Hüma Okulları tam donanımlı okul kampüsü ve güçlü eğitim kadrosu ve yenilikçi eğitim modülleri  ‘’ inglizce hazırlık sınıfları, brainmodify, YDS programları ‘’ ile 2022 -20223 yılına hazır olduğunu, geleceğimizin inşasında öğrencilerimizi onların yaşayacağı çağa göre hazırladıklarını ve tüm öğrencilerine güvendiklerini belirten Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, ‘’yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, şehrimize ve ülkemize başarı, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum, bu konuda üzerimize düşen ne varsa hazır olduklarını dile getirdi.

 

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (