( (

“MASUM-Fertler Ölür Türk Milleti Yaşar” Yayımlandı.

Kültür Sanat 29.06.2022 - 12:26, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

“MASUM-Fertler Ölür Türk Milleti Yaşar” Yayımlandı.

Yazar Bülent KESKİN’in Milli Şehit Boğazlıyan Kaymakamı Mehmet Kemal Bey’in dramını anlattığı “MASUM-Fertler Ölür Türk Milleti Yaşar” adını verdiği on ikinci romanı Ayyıldız Yayıncılık kitapları arasında okurlara sunuldu.
Yazar bu kitabında; Kemal Bey’in hayatının bazı bölümlerini gerçek olaylar çerçevesinde, roman kurgusu içerisinde anlatmaya çalıştığını, Bozok(Yozgat) Mutasarrıf Vekilliği ve Boğazlıyan Kaymakamlığı görevini ifa ederken, Osmanlı topraklarındaki Ermeni isyanları sebebiyle çıkarılmak zorunda kalınan Tehcir Kanunu’nu uygulaması yüzünden başına gelenleri, ona isnat edilenleri, asılsız iftiraları ve aslında gerçeklerin neler olduğunu okurken içinizin nasıl yandığını hissedeceğinizi belirtti.   Kemal Bey’in uğradığı haksızlığı ve zulmü anlatabilecek en güzel kelimenin “MASUM” olması sebebiyle romanına bu adı verdiğini söyleyen yazar onun son sözlerinin de şöyle olduğunu ifade etti.   “Ben bir Türk Memuruyum. Aldığım emri yerine getirdim. Vazifemi yaptığıma vicdanım emindir. Sizlere yemin ederim ki, ben masumum, son sözüm bugün de budur, yarın da budur! Ecnebi devletlere yaranmak için beni asıyorlar. Eğer adalet buna diyorlarsa kahrolsun böyle adalet!   Benim sevgili kardeşlerim, asil Türk Milleti’ne; çocuklarımı emanet ediyorum. Bu kahraman millet elbette onlara bakacaktır. Vatan uğrunda cephede ölen bir insan gibi şehit gidiyorum. Allah, vatan ve milletimize zeval vermesin, âmin…   Fertler ölür, millet yaşar. İnşallah Türk Milleti ebediyete kadar yaşayacaktır.” Eserini nerelerden temin edebileceğimizi sorduğumuzda “Kitap satılan her yerde” ifadesini söyledikten sonra kitapçı raflarının dışında başta KİTAPYURDU, D&R, İDEFİX, KİTAPSEÇ, KİTAP AMBARI, KİDEGA, BKM, KIRMIZI KEDİ, AYYILDIZ KİTAP gibi birçok tanınmış kitap satış sitesi yanında AMAZON, HEPSİ BURADA, TRENDYOL, N11 gibi alışveriş sitelerinden de temin edilebileceğini belirtti.
Yazar Bülent KESKİN’in Milli Şehit Boğazlıyan Kaymakamı Mehmet Kemal Bey’in dramını anlattığı “MASUM-Fertler Ölür Türk Milleti Yaşar” adını verdiği on ikinci romanı Ayyıldız Yayıncılık kitapları arasında okurlara sunuldu.

Yazar bu kitabında; Kemal Bey’in hayatının bazı bölümlerini gerçek olaylar çerçevesinde, roman kurgusu içerisinde anlatmaya çalıştığını, Bozok(Yozgat) Mutasarrıf Vekilliği ve Boğazlıyan Kaymakamlığı görevini ifa ederken, Osmanlı topraklarındaki Ermeni isyanları sebebiyle çıkarılmak zorunda kalınan Tehcir Kanunu’nu uygulaması yüzünden başına gelenleri, ona isnat edilenleri, asılsız iftiraları ve aslında gerçeklerin neler olduğunu okurken içinizin nasıl yandığını hissedeceğinizi belirtti.

 

Kemal Bey’in uğradığı haksızlığı ve zulmü anlatabilecek en güzel kelimenin “MASUM” olması sebebiyle romanına bu adı verdiğini söyleyen yazar onun son sözlerinin de şöyle olduğunu ifade etti.

 

Ben bir Türk Memuruyum. Aldığım emri yerine getirdim. Vazifemi yaptığıma vicdanım emindir. Sizlere yemin ederim ki, ben masumum, son sözüm bugün de budur, yarın da budur! Ecnebi devletlere yaranmak için beni asıyorlar. Eğer adalet buna diyorlarsa kahrolsun böyle adalet!

 

Benim sevgili kardeşlerim, asil Türk Milleti’ne; çocuklarımı emanet ediyorum. Bu kahraman millet elbette onlara bakacaktır. Vatan uğrunda cephede ölen bir insan gibi şehit gidiyorum. Allah, vatan ve milletimize zeval vermesin, âmin…

 

Fertler ölür, millet yaşar. İnşallah Türk Milleti ebediyete kadar yaşayacaktır.

Eserini nerelerden temin edebileceğimizi sorduğumuzda “Kitap satılan her yerde” ifadesini söyledikten sonra kitapçı raflarının dışında başta KİTAPYURDU, D&R, İDEFİX, KİTAPSEÇ, KİTAP AMBARI, KİDEGA, BKM, KIRMIZI KEDİ, AYYILDIZ KİTAP gibi birçok tanınmış kitap satış sitesi yanında AMAZON, HEPSİ BURADA, TRENDYOL, N11 gibi alışveriş sitelerinden de temin edilebileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (