( (

4 Tekerlekli Sandalye Hediye Ettiler

Bölge 09.06.2022 - 15:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

4 Tekerlekli Sandalye Hediye Ettiler

Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve bazı yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesine şahsi olarak birer tekerlekli sandalye hediye etti.
Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ile yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Sönmez, Osman Ayan ve Ramazan Kılıç Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesine şahsi olarak birer tekerlekli sandalye hediye etti.  Başkan Işık  yaptığı kısa açıklamasında ‘Her sağlam kişi potansiyel bir engelli düşüncesiyle hareket edip hayatımıza ona göre yön vermeliyiz. Bizde bu düşünce ile yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla şahsi olarak birer tekerlekli sandalye almaya karar verdik. İnşallah ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir nebze faydamız olur. Burada Dernek Başkanımız Ahmet Mıhçının çalışmalarını da taktirle izliyoruz. Kendisi ve engelli kardeşlerimiz için yapılacak ne olursa elimizden geldiğince onların her anlamda yanında olacağız’ ifadelerini kullandı.   Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi Başkanı Ahmet Mıhçı ‘da Işı ve arkadaşlarının şahsi olarak yaptığı bu yardımdan dolayı teşekkür etti. Başkan Mıhçı ‘Biz para toplayan yada kapı kapı gezip bağış toplayan bir kurum değiliz Bzie bağışta bulunmak isteyen doğrudan teminle bize gelebilirler. Her tekerlekli sandalye evinde kapalı kalan bir engellimiz için dışarı açılan bir kapı hayata tutunma sebebidir. Bu anlamda sevgili başkan ışık ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum’ dedi.  Tekerlekli sandalyeleri Başkan Işık ev arkadaşlarından teslim alan Mıhçı İbrahim Işık’a bir tablo hediye etti 
Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ve bazı yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesine şahsi olarak birer tekerlekli sandalye hediye etti.

Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık ile yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Sönmez, Osman Ayan ve Ramazan Kılıç Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesine şahsi olarak birer tekerlekli sandalye hediye etti.  Başkan Işık  yaptığı kısa açıklamasında ‘Her sağlam kişi potansiyel bir engelli düşüncesiyle hareket edip hayatımıza ona göre yön vermeliyiz. Bizde bu düşünce ile yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla şahsi olarak birer tekerlekli sandalye almaya karar verdik. İnşallah ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir nebze faydamız olur. Burada Dernek Başkanımız Ahmet Mıhçının çalışmalarını da taktirle izliyoruz. Kendisi ve engelli kardeşlerimiz için yapılacak ne olursa elimizden geldiğince onların her anlamda yanında olacağız’ ifadelerini kullandı.

 

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi Başkanı Ahmet Mıhçı ‘da Işı ve arkadaşlarının şahsi olarak yaptığı bu yardımdan dolayı teşekkür etti. Başkan Mıhçı ‘Biz para toplayan yada kapı kapı gezip bağış toplayan bir kurum değiliz Bzie bağışta bulunmak isteyen doğrudan teminle bize gelebilirler. Her tekerlekli sandalye evinde kapalı kalan bir engellimiz için dışarı açılan bir kapı hayata tutunma sebebidir. Bu anlamda sevgili başkan ışık ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum’ dedi.  Tekerlekli sandalyeleri Başkan Işık ev arkadaşlarından teslim alan Mıhçı İbrahim Işık’a bir tablo hediye etti 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (