( (

The Wire’ın Omar’ı Hayatını Kaybetti

Yaşam (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 07.09.2021 - 16:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

The Wire’ın Omar’ı Hayatını Kaybetti

Televizyon tarihinin en iyi dizilerinden biri olarak kabul edilen The Wire’in Omar’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti. Evinde ölü bulunduğu söylenen 54 yaşındaki oyuncu, Wire dizisindeki performansıyla unutulmazlar arasına adını yazdırmıştı.
Polis kaynakları The Post’a verdiği demeçte, “The Wire”da Omar Little’ı canlandıran Michael K. Williams, Pazartesi öğleden sonra Brooklyn’deki çatı katında eroin nedeniyle şüpheli şekilde ölü bulundu. Kaynaklar, Emmy ödüllü aktörün bir akrabasının Cuma günü onunla konuştuğunu ve Williams’ın Cumartesi günü bir etkinliğe katılması gerektiğini, ancak asla başaramadığını söyledi.Kaynaklar, 54 yaşındaki Williams’ın evinin yemek odasında mutfak masasında eroin gibi görünen bir şeyle yüzüstü ve tepkisiz olarak bsulunduğunu söyledi. Brooklyn doğumlu oyuncu 2002-2008 yılları arasında yayınlanan HBO dizisi The Wire’da canlandırdığı ‘Omar Little’ karakteriyle hafızalara kazınmıştı. “Boardwalk Empire” ve “Lovecraft Country” dizileriyle “12 Years a Slave” ve “Assassin’s Creed” gibi filmlerde de rol alan Williams, “Lovecraft Country”deki performansıyla Emmy Ödülleri’nde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne aday gösterilmişti.
Televizyon tarihinin en iyi dizilerinden biri olarak kabul edilen The Wire’in Omar’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti. Evinde ölü bulunduğu söylenen 54 yaşındaki oyuncu, Wire dizisindeki performansıyla unutulmazlar arasına adını yazdırmıştı.

Polis kaynakları The Post’a verdiği demeçte, “The Wire”da Omar Little’ı canlandıran Michael K. Williams, Pazartesi öğleden sonra Brooklyn’deki çatı katında eroin nedeniyle şüpheli şekilde ölü bulundu.


Kaynaklar, Emmy ödüllü aktörün bir akrabasının Cuma günü onunla konuştuğunu ve Williams’ın Cumartesi günü bir etkinliğe katılması gerektiğini, ancak asla başaramadığını söyledi.Kaynaklar, 54 yaşındaki Williams’ın evinin yemek odasında mutfak masasında eroin gibi görünen bir şeyle yüzüstü ve tepkisiz olarak bsulunduğunu söyledi.

Brooklyn doğumlu oyuncu 2002-2008 yılları arasında yayınlanan HBO dizisi The Wire’da canlandırdığı ‘Omar Little’ karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

“Boardwalk Empire” ve “Lovecraft Country” dizileriyle “12 Years a Slave” ve “Assassin’s Creed” gibi filmlerde de rol alan Williams, “Lovecraft Country”deki performansıyla Emmy Ödülleri’nde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne aday gösterilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (