( (

Hüma Okulları Barış Pınarı Harekatı Adına Zirveye Tırmandı

Gündem 16.10.2019 - 15:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hüma Okulları Barış Pınarı Harekatı Adına Zirveye Tırmandı

Hüma Okulları Barış Pınarı Harekatı adına Konya’nın Derbent ilçesinde bulunan Aladağ’a yürüyüş gerçekleştirdi.
Ülkemizde son dönemde yaşanan askeri operasyon ve barış harekâtının başlaması üzerine Hüma okulları bir yürüyüş düzenlendi.2385 metre rakıma sahip olan Aladağ, ilerleyen zamanlarda Konya'nın kayak merkezi olarak karşımıza çıkacak güzide yerlerden biri. İlk defa bir topluluğun tırmandığı Aladağ'ı keşfeden Hüma Okulları öncelikle zirveye yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüş esnasında öğrenciler, Konya’da da Uludağ gibi bir merkezin olduğunu ve şehrin gizli kalan güzellikleri hakkında bilgi edinmiş oldular. Tırmanışın ardından zirveye ulaşan öğrenciler öncelikle vatanımız ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu. Ardından Kuran-ı Kerim dinletisiyle operasyondaki ordumuz, şehitlerimiz ve gazilerimize dualar edildi. Yürüyüşe Hüma Okulları yönetim kurulu da katılım gösterdi.Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. MehmetBirekul,”Ülkemizin yaşadığı bu önemli süreçte milletimizin ve ordumuzun her zaman yanındayız. Bu süreci atlatıp feraha çıkacağımızdan hiç kuşkumuz yok. Rabbim kahraman ordumuzu, güvenlik güçlerimizi muhafaza edip mansur ve muzaffer eylesin”diyerek Türk askerinin yanında olduğunu belirtti. Öğrencilerdoğa ile içiçe oldukları günün sonunda duygu ve düşüncelerini hazırlanan gezi defterine yazdılar. Farkındalık oluşturan bu etkinlik için okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.
Hüma Okulları Barış Pınarı Harekatı adına Konya’nın Derbent ilçesinde bulunan Aladağ’a yürüyüş gerçekleştirdi.

Ülkemizde son dönemde yaşanan askeri operasyon ve barış harekâtının başlaması üzerine Hüma okulları bir yürüyüş düzenlendi.2385 metre rakıma sahip olan Aladağ, ilerleyen zamanlarda Konya'nın kayak merkezi olarak karşımıza çıkacak güzide yerlerden biri. İlk defa bir topluluğun tırmandığı Aladağ'ı keşfeden Hüma Okulları öncelikle zirveye yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüş esnasında öğrenciler, Konya’da da Uludağ gibi bir merkezin olduğunu ve şehrin gizli kalan güzellikleri hakkında bilgi edinmiş oldular. Tırmanışın ardından zirveye ulaşan öğrenciler öncelikle vatanımız ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu. Ardından Kuran-ı Kerim dinletisiyle operasyondaki ordumuz, şehitlerimiz ve gazilerimize dualar edildi. Yürüyüşe Hüma Okulları yönetim kurulu da katılım gösterdi.Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. MehmetBirekul,”Ülkemizin yaşadığı bu önemli süreçte milletimizin ve ordumuzun her zaman yanındayız. Bu süreci atlatıp feraha çıkacağımızdan hiç kuşkumuz yok. Rabbim kahraman ordumuzu, güvenlik güçlerimizi muhafaza edip mansur ve muzaffer eylesin”diyerek Türk askerinin yanında olduğunu belirtti.

Öğrencilerdoğa ile içiçe oldukları günün sonunda duygu ve düşüncelerini hazırlanan gezi defterine yazdılar. Farkındalık oluşturan bu etkinlik için okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (