( (

Zeynep Bastık Evine Döndü

Magazin (S.A.) - Selçuk Aka | 04.03.2024 - 09:30, Güncelleme: 04.03.2024 - 09:30
 

Zeynep Bastık Evine Döndü

Uzun yıllar İzmir’de yaşayan Zeynep Bastık, Karşıyaka’daki Carnival Venue’de konser verdi. Bu şehirde kendini evinde hissettiğini söyleyen Bastık performansıyla İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı…
Spotify'ın geçen ekim ayında Türkiye'deki onuncu yılını kutlamak için düzenlediği etkinlikte açıkladığı ‘Türkiye’nin Son 10 Yılda En Çok Dinlenen Kadın Şarkıcıları’ listesinin ilk iki sırasını Sezen Aksu ile göğüsleyen Zeynep Bastık, Mabel Matiz imzalı yeni şarkısı ‘Lan’ için stüdyo çalışmalarını sürdürürken konserlerine de ara vermeden devam ediyor.   Zeynep Bastık geçtiğimiz günlerde İzmir Karşıya’daki Carnival Venue’de sahne aldı. Kırmızı dantel elbisesinin üzerine deri bir korse ile orijinal bir tarz yakalayan Zeynep Bastık ilk şarkıdan itibaren inanılmaz bir enerjiyle İzmirlileri kucakladı. Sahnede yerinde duramayan Bastık kıvrak dans figürleriyle, karizması ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla seyircisine unutulmaz saatler yaşattı.   Urla’da yaşayan Zeynep Bastık, tüm biletleri günler öncesinden tükenen konserde sevenlerine İzmir’in kalbinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Ortaokul ve liseyi İzmir’de okuyan, müziğe de burada başlayan Zeynep Bastık “Bu şehrin her köşesinde ayrı bir anım var. İzmir’e geldiğimde kendimi evimde, güvende ve çok mutlu hissediyorum” deyince alkış tufanı koptu.
Uzun yıllar İzmir’de yaşayan Zeynep Bastık, Karşıyaka’daki Carnival Venue’de konser verdi. Bu şehirde kendini evinde hissettiğini söyleyen Bastık performansıyla İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı…

Spotify'ın geçen ekim ayında Türkiye'deki onuncu yılını kutlamak için düzenlediği etkinlikte açıkladığı ‘Türkiye’nin Son 10 Yılda En Çok Dinlenen Kadın Şarkıcıları’ listesinin ilk iki sırasını Sezen Aksu ile göğüsleyen Zeynep Bastık, Mabel Matiz imzalı yeni şarkısı ‘Lan’ için stüdyo çalışmalarını sürdürürken konserlerine de ara vermeden devam ediyor.
 
Zeynep Bastık geçtiğimiz günlerde İzmir Karşıya’daki Carnival Venue’de sahne aldı. Kırmızı dantel elbisesinin üzerine deri bir korse ile orijinal bir tarz yakalayan Zeynep Bastık ilk şarkıdan itibaren inanılmaz bir enerjiyle İzmirlileri kucakladı. Sahnede yerinde duramayan Bastık kıvrak dans figürleriyle, karizması ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla seyircisine unutulmaz saatler yaşattı.
 
Urla’da yaşayan Zeynep Bastık, tüm biletleri günler öncesinden tükenen konserde sevenlerine İzmir’in kalbinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Ortaokul ve liseyi İzmir’de okuyan, müziğe de burada başlayan Zeynep Bastık “Bu şehrin her köşesinde ayrı bir anım var. İzmir’e geldiğimde kendimi evimde, güvende ve çok mutlu hissediyorum” deyince alkış tufanı koptu.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (