( (

Yavaşlı İlkokulunda Mezuniyet Coşkusu

Eğitim 17.06.2022 - 18:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yavaşlı İlkokulunda Mezuniyet Coşkusu

Konya’nın Yunak İlçesi Yavaşlı mahallesindeki yavaşlı ilköğretim okulunda 4. sınıf öğrencileri okulda düzenlenen coşkulu bir kep töreniyle ortaokula uğurlandı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kep töreninde duygusal anlar yaşandı.
2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte öğrencileri kep töreni heyecanı sardı. Eğitim hayatının en önemli basamaklarından birisi olan ilkokul eğitimini tamamlayan öğrencileri kutlayan Yavaşlı   İlkokul Müdürü İsmail Yaşar   törende yaptığı konuşmasında “Geleceğimizin Teminatı Kıymetli Öğrencilerimiz. İlkokulu bitiyor. Hayatın başka renklerini yaşama vakti, başka sorumlulukların ve yeni heyecanların yaşanacağı döneme giriyorsunuz. Bir taraftan mezun etmenin sevinci Bir tarafta hicran En değerli varlıklarımız olan siz sevgili öğrencilerimizden ayrılacak olmanın hüznünü taşırken yüreğimizde; sizleri duyarlı, çağdaş, ayakları yere sağlam basan bireyler olarak geleceğe, yeni bir eğitim yaşamına uğurlayacak olmanın da mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Buradaki 4 yıllık eğitim sürecinizde aydınlık yarınlara atılan her adımda sizinle olmak, bizim için çok kıymetliydi. Başarılarınız, mücadele azminiz, kaliteniz ve sağlam duruşunuzla daha da güçlenecek; yeşerttiğiniz tüm güzellikler bizim için gurur kaynağı olacaktır.” dedi.   . 2021 -2022 eğitimöğretim yılı mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden alan ve ilkokulu başarıyla tamamlayan öğrencileri  keplerini coşkuyla atarak ortaokula geçmenin mutluluğunu yaşadılar.
Konya’nın Yunak İlçesi Yavaşlı mahallesindeki yavaşlı ilköğretim okulunda 4. sınıf öğrencileri okulda düzenlenen coşkulu bir kep töreniyle ortaokula uğurlandı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kep töreninde duygusal anlar yaşandı.

2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte öğrencileri kep töreni heyecanı sardı. Eğitim hayatının en önemli basamaklarından birisi olan ilkokul eğitimini tamamlayan öğrencileri kutlayan Yavaşlı   İlkokul Müdürü İsmail Yaşar   törende yaptığı konuşmasında “Geleceğimizin Teminatı Kıymetli Öğrencilerimiz. İlkokulu bitiyor. Hayatın başka renklerini yaşama vakti, başka sorumlulukların ve yeni heyecanların yaşanacağı döneme giriyorsunuz. Bir taraftan mezun etmenin sevinci Bir tarafta hicran En değerli varlıklarımız olan siz sevgili öğrencilerimizden ayrılacak olmanın hüznünü taşırken yüreğimizde; sizleri duyarlı, çağdaş, ayakları yere sağlam basan bireyler olarak geleceğe, yeni bir eğitim yaşamına uğurlayacak olmanın da mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Buradaki 4 yıllık eğitim sürecinizde aydınlık yarınlara atılan her adımda sizinle olmak, bizim için çok kıymetliydi. Başarılarınız, mücadele azminiz, kaliteniz ve sağlam duruşunuzla daha da güçlenecek; yeşerttiğiniz tüm güzellikler bizim için gurur kaynağı olacaktır.” dedi.

 

. 2021 -2022 eğitimöğretim yılı mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden alan ve ilkokulu başarıyla tamamlayan öğrencileri  keplerini coşkuyla atarak ortaokula geçmenin mutluluğunu yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (