( (

TOKİ M. Çetin öğrencilerinden Sınıfa Sığmayan Hayaller

Eğitim 19.06.2020 - 16:56, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TOKİ M. Çetin öğrencilerinden Sınıfa Sığmayan Hayaller

Karatay Saraçoğlu TOKİ Mustafa Çetin İlkokulu öğrencileri pandemi sürecinde yürüttükleri eTwinning projeleriyle kendi maskelerini üretirken paydaşlarıyla da maske kullanımının önemine vurgu yapan video mesaj yayınladılar.
Sosyal imkânları farklı öğrenciler, hafif düzey zihinsel yetersizliği olan özel eğitim öğrencileri ve Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinin yer aldığı eTwinning projesi hakkında bilgi veren öğretmen İlknur Keskinkılıç, “Okulumuz öğrencilerinin yanı sıra ülkemizin farklı bölgelerinden birçok ortağımız ile yürüttüğümüz ‘Sınıfa Sığmayan Hayaller’ projesi kapsamında pandemi sürecinde de boş durmadık. Eğitim ortamını ve faaliyetlerimizi çeşitlendirerek sınıfın dışında gerçekleştirmeyi planlarken yaşadığımız pandemi sürecinden ötürü daha farklı çalışmalar ürettik. Sosyal mesafe kuralı ile maske takmanın önemini anlatmaya çalıştığımız video mesaj etkinliğimizde hem öğrencilerimizin kendi maskelerini tasarlamalarını sağladık hem de farklı yerleşkelerde bulunan bu öğrencilerle ortak mesaj oluşturmak suretiyle ‘ayrı mekânlarda olsak da birlikteyiz’ mesajı verdik” dedi.   Öğrencileriyle evden katılabilecekleri faaliyetler, hatta sanal geziler organize ettiklerini de ifade eden Keskinkılıç, ‘sınıfa sığmayan hayallerin sahibi’ olarak nitelediği çalışkan ekip öğrencilerini hayalleri ve gayretleri sebebiyle tebrik etti.  
Karatay Saraçoğlu TOKİ Mustafa Çetin İlkokulu öğrencileri pandemi sürecinde yürüttükleri eTwinning projeleriyle kendi maskelerini üretirken paydaşlarıyla da maske kullanımının önemine vurgu yapan video mesaj yayınladılar.

Sosyal imkânları farklı öğrenciler, hafif düzey zihinsel yetersizliği olan özel eğitim öğrencileri ve Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinin yer aldığı eTwinning projesi hakkında bilgi veren öğretmen İlknur Keskinkılıç, “Okulumuz öğrencilerinin yanı sıra ülkemizin farklı bölgelerinden birçok ortağımız ile yürüttüğümüz ‘Sınıfa Sığmayan Hayaller’ projesi kapsamında pandemi sürecinde de boş durmadık. Eğitim ortamını ve faaliyetlerimizi çeşitlendirerek sınıfın dışında gerçekleştirmeyi planlarken yaşadığımız pandemi sürecinden ötürü daha farklı çalışmalar ürettik. Sosyal mesafe kuralı ile maske takmanın önemini anlatmaya çalıştığımız video mesaj etkinliğimizde hem öğrencilerimizin kendi maskelerini tasarlamalarını sağladık hem de farklı yerleşkelerde bulunan bu öğrencilerle ortak mesaj oluşturmak suretiyle ‘ayrı mekânlarda olsak da birlikteyiz’ mesajı verdik” dedi.

 

Öğrencileriyle evden katılabilecekleri faaliyetler, hatta sanal geziler organize ettiklerini de ifade eden Keskinkılıç, ‘sınıfa sığmayan hayallerin sahibi’ olarak nitelediği çalışkan ekip öğrencilerini hayalleri ve gayretleri sebebiyle tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (