( (

Oktay Ay, Meslek Odana Sahip Çık

Gündem 16.11.2021 - 14:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Oktay Ay, Meslek Odana Sahip Çık

Konya Şoför, Nakliyeci Ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Oktay Ay Kamyoncu ve Taksici esnaflara seslenerek "Seçime gidilen süreçte esnaf kardeşlerimizin çekişme ayrışma çatışma ortamına düşürmemek adına reklam ,afiş, branda, gösteri toplantı gibi konulardan uzak duracağımızı esnafımızın rahat huzurlu bir ortamda seçime gidilmesi amacındayız tüm aday ve aday adaylarımızdan da bu hassasiyeti bekliyor ve hizmetin anlatıldığı bir süreç olmasını temenni ederim" Dedi
"Konya Şoför, Nakliyeci Ve Otomobilciler Odası  Başkan Adayı  Oktay Ay Kamyoncu ve Taksici esnaflara seslenerek  seçime gidilen süreçte esnaf kardeşlerimizin çekişme ayrışma çatışma ortamına düşürmemek adına reklam ,afiş, branda, gösteri toplantı gibi konulardan uzak duracağımızı esnafımızın rahat huzurlu bir ortamda seçime gidilmesi amacındayız tüm aday ve aday adaylarımızdan da bu hassasiyeti bekliyor ve hizmetin anlatıldığı bir süreç olmasını temenni ederim" diyen Konya Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Odası  Başkan Adayı  Oktay Ay sözüne şöyle devam etti: Seçimle sahip olunan makamlar, seçenin seçilene geçici süreyle emanet ettiği hizmet makamlarıdır!” düsturundan hareketle ve -Esnafıyla hemhal olan, derdiyle dertlenen, -Kısık sesli değil, sesi gür çıkan, -Neyi niçin istediğini ya da reddettiğini bilerek sonuçlarını önceden kestirebilecek öngörüye sahip olan, -Makamının vakuriyetini taşıyabilen, -Yönetilen ve yönlendirilen değil, yöneten ve yönlendirebilen, -Basiret ve dirayet sahibi, -Eleştiriye açık, Eziklik ve sahipsizlikten bıkmış dinamik güçlü bir temsil makamı için KONYA ŞOFÖR,NAKLİYECİ VE OTOMOBİLCİLER ODASININ 2022 yılı içerisinde yapılacak olan olağan genel kurulunda birbirinden değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla başkanlığa adayım!   Biliyor ve inanıyoruz ki esnaf var ise oda ancak vardır, ancak esnafının karnı tok, sırtı pek olan oda yönetiminin başarısından söz edilebilir. Bu bağlamda hiçbir kimse, hiçbir zümre, hiçbir kurum ya da kuruluşun rakibi, düşmanı, dostu, yandaşı veya tarafı olmadığımızı, ancak ve ancak esnafımızdan taraf olduğumuzu ve esnafımızın menfaatlerini her şeyden üstün tutacağımızı şimdiden bilinmesini isterim . Takdir de tasarruf da saygı değer esnafımıza aittir! Sandıktan çıkacak olan sonuç esnafımızın iradesinin tezahürü olacaktır. Bu vesileyle çıkacak olan sonuç ne olursa olsun sonuna kadar saygı duyacağımızı peşinen beyan ediyoruz.   2022 yılı olağan genel kurulunun esnafımız ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.   
Konya Şoför, Nakliyeci Ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Oktay Ay Kamyoncu ve Taksici esnaflara seslenerek "Seçime gidilen süreçte esnaf kardeşlerimizin çekişme ayrışma çatışma ortamına düşürmemek adına reklam ,afiş, branda, gösteri toplantı gibi konulardan uzak duracağımızı esnafımızın rahat huzurlu bir ortamda seçime gidilmesi amacındayız tüm aday ve aday adaylarımızdan da bu hassasiyeti bekliyor ve hizmetin anlatıldığı bir süreç olmasını temenni ederim" Dedi

"Konya Şoför, Nakliyeci Ve Otomobilciler Odası  Başkan Adayı  Oktay Ay Kamyoncu ve Taksici esnaflara seslenerek  seçime gidilen süreçte esnaf kardeşlerimizin çekişme ayrışma çatışma ortamına düşürmemek adına reklam ,afiş, branda, gösteri toplantı gibi konulardan uzak duracağımızı esnafımızın rahat huzurlu bir ortamda seçime gidilmesi amacındayız tüm aday ve aday adaylarımızdan da bu hassasiyeti bekliyor ve hizmetin anlatıldığı bir süreç olmasını temenni ederim" diyen Konya Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Odası  Başkan Adayı  Oktay Ay sözüne şöyle devam etti:

Seçimle sahip olunan makamlar, seçenin seçilene geçici süreyle emanet ettiği hizmet makamlarıdır!” düsturundan hareketle ve

-Esnafıyla hemhal olan, derdiyle dertlenen,

-Kısık sesli değil, sesi gür çıkan,

-Neyi niçin istediğini ya da reddettiğini bilerek sonuçlarını önceden kestirebilecek öngörüye sahip olan,

-Makamının vakuriyetini taşıyabilen,

-Yönetilen ve yönlendirilen değil, yöneten ve yönlendirebilen,

-Basiret ve dirayet sahibi,

-Eleştiriye açık,

Eziklik ve sahipsizlikten bıkmış dinamik güçlü bir temsil makamı için KONYA ŞOFÖR,NAKLİYECİ VE OTOMOBİLCİLER ODASININ 2022 yılı içerisinde yapılacak olan olağan genel kurulunda birbirinden değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla başkanlığa adayım!

  Biliyor ve inanıyoruz ki esnaf var ise oda ancak vardır, ancak esnafının karnı tok, sırtı pek olan oda yönetiminin başarısından söz edilebilir. Bu bağlamda hiçbir kimse, hiçbir zümre, hiçbir kurum ya da kuruluşun rakibi, düşmanı, dostu, yandaşı veya tarafı olmadığımızı, ancak ve ancak esnafımızdan taraf olduğumuzu ve esnafımızın menfaatlerini her şeyden üstün tutacağımızı şimdiden bilinmesini isterim . Takdir de tasarruf da saygı değer esnafımıza aittir! Sandıktan çıkacak olan sonuç esnafımızın iradesinin tezahürü olacaktır. Bu vesileyle çıkacak olan sonuç ne olursa olsun sonuna kadar saygı duyacağımızı peşinen beyan ediyoruz.

  2022 yılı olağan genel kurulunun esnafımız ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (