( (

Mustafa Can Bozlak Yeni Single’ı ‘KALBİNE SOR’ Yayında

Magazin ((D.P.)) - Derviş Paşazade | 15.02.2024 - 13:47, Güncelleme: 15.02.2024 - 13:48
 

Mustafa Can Bozlak Yeni Single’ı ‘KALBİNE SOR’ Yayında

Konya'nın çok beğenilen Türk Halk müzik sanatçısı Mustafa Can Bozlak yeni single parçası KALBİNE SOR adlı eserin düet çalışması ile yayında..
 Uzun yıllardır Konya'nın yerel Türk Halk müzik sanatçısı Mustafa Can Bozlak; düğünlerde, konserlerde ve televizyon programlarında güçlü sesiyle ve yorumuyla dikkat çekerek son zamanlarda sahnelere adım atarak yüksek performans ile hayran ve dinleyici kitlesini artırmaya devam etmektedir. Sözü ve müziği Aslı Özcan a ait olan KALBİNE SOR adlı eseri ünlü sanatçıların arayipda bulamadığı duygusu ve sözleri ile gönüllere erişen çok güzel olan bu eseri gözü gibi üç yıldır saklayıp ve zamanı geldi diyerek İstanbul da bulunan buğulu ve güzel sesiyle takipci ve beğeni toplayan Aslı Balca ile düet teklifi ni kabul etmesiyle ortak proje ile adım atarak ve klibini çekerek sevenleriyle bulusturmasinin mutluluğunu yaşıyor. Mustafa Can Bozlak önce Konya halkının ve tüm dinleyicilerinin gönüllülerde yer almasının umuduyla Kemal Aslan production etiketiyle tüm dijital platformlarda yer almakta.
Konya'nın çok beğenilen Türk Halk müzik sanatçısı Mustafa Can Bozlak yeni single parçası KALBİNE SOR adlı eserin düet çalışması ile yayında..

 Uzun yıllardır Konya'nın yerel Türk Halk müzik sanatçısı Mustafa Can Bozlak; düğünlerde, konserlerde ve televizyon programlarında güçlü sesiyle ve yorumuyla dikkat çekerek son zamanlarda sahnelere adım atarak yüksek performans ile hayran ve dinleyici kitlesini artırmaya devam etmektedir.

Sözü ve müziği Aslı Özcan a ait olan KALBİNE SOR adlı eseri ünlü sanatçıların arayipda bulamadığı duygusu ve sözleri ile gönüllere erişen çok güzel olan bu eseri gözü gibi üç yıldır saklayıp ve zamanı geldi diyerek İstanbul da bulunan buğulu ve güzel sesiyle takipci ve beğeni toplayan Aslı Balca ile düet teklifi ni kabul etmesiyle ortak proje ile adım atarak ve klibini çekerek sevenleriyle bulusturmasinin mutluluğunu yaşıyor. Mustafa Can Bozlak önce Konya halkının ve tüm dinleyicilerinin gönüllülerde yer almasının umuduyla Kemal Aslan production etiketiyle tüm dijital platformlarda yer almakta.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (