( (

Mezunlar Derneği Öğrencileri Unutmadı

Eğitim 24.09.2019 - 13:08, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Mezunlar Derneği Öğrencileri Unutmadı

Meram Ticaret Lisesi mezunları Öğrenim gören öğrencilere aşure ikram etti.
     Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde GÖKÇEN Yemekçilik tarafından gerçekleştirilen organizasyona, Meram ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Mezunlar Derneği Başkanı Mustafa Sırrı Demirel, Okul Müdürü Ömer Faruk Karabulut, Mezun temsilcileri ve Okul Öğretmenleri katıldı.      Organizasyon dolayısı ile Mezunlar derneği üyelerine Başkan Sırrı Demirel aracılığı ile teşekkür eden Okul Müdürü Ömer Faruk Karabulut bu tür organizasyonlar öğrencilere kültürlerinin unutturulmadığını söyledi. Ticaret Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Sırrı Demirel de bunun bir vefa borcu olduğunu, okullarına desteklerinin devam edeceğini ve bu bayrak yarışının kendilerinden sonraki nesiller tarafından da devam ettirileceğini söylerken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca da Etkinlik için Dernek Başkanı Sırrı Demirel ve Okul Müdürü Ömer Faruk Karabulut’a Teşekkür Etti.
Meram Ticaret Lisesi mezunları Öğrenim gören öğrencilere aşure ikram etti.

     Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde GÖKÇEN Yemekçilik tarafından gerçekleştirilen organizasyona, Meram ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Mezunlar Derneği Başkanı Mustafa Sırrı Demirel, Okul Müdürü Ömer Faruk Karabulut, Mezun temsilcileri ve Okul Öğretmenleri katıldı.

     Organizasyon dolayısı ile Mezunlar derneği üyelerine Başkan Sırrı Demirel aracılığı ile teşekkür eden Okul Müdürü Ömer Faruk Karabulut bu tür organizasyonlar öğrencilere kültürlerinin unutturulmadığını söyledi. Ticaret Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Sırrı Demirel de bunun bir vefa borcu olduğunu, okullarına desteklerinin devam edeceğini ve bu bayrak yarışının kendilerinden sonraki nesiller tarafından da devam ettirileceğini söylerken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca da Etkinlik için Dernek Başkanı Sırrı Demirel ve Okul Müdürü Ömer Faruk Karabulut’a Teşekkür Etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (