( (

Karaduman’dan Çiftçiye Destek Sözü

Bölge (Haber Merkezi) - | 23.03.2024 - 10:52, Güncelleme: 23.03.2024 - 10:52
 

Karaduman’dan Çiftçiye Destek Sözü

Altınekin ve Tuzlukçu’da üreticilerle bir araya gelen Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, ‘milli görüş’ anlayışıyla çiftçilere gereken desteği sağlayacaklarını ifade etti.
Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, Altınekin ve Tuzlukçu ilçelerinde çiftçilerle buluşarak seçim çalışmalarını sürdürdü. Ziyaretlerinde üreticilerin karşılaştığı zorluklara dikkat çeken Karaduman, girdi maliyetlerinin artmasıyla birlikte çiftçiliğin zorlaştığını vurguladı. Çiftçilere söz veren Karaduman, Saadet belediyeciliği anlayışıyla çiftçilere gereken desteği sağlayacaklarını ifade etti. KONYA’YI KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ Özellikle Konya Ovası'nda su sorununun önemine değinen Karaduman, bu problemin Saadet belediyeciliği ile çözüleceğini belirtti. "Konya'yı karış karış geziyoruz. Her vatandaşımızın sorununu dinlemeye çalışıyor, gördüğümüz eksiklikleri not alıyoruz" diyen Karaduman, vatandaşların güvenini kazanacaklarını ve boş vaatlerde bulunmadıklarını vurguladı. Karaduman, ‘milli görüş’ belediyeciliği anlayışıyla liyakati ön planda tutacaklarını ve halkın yanında olacaklarını dile getirdi. "Allah'ın izniyle sizi kandıran değil, size güven taraftarı olacağız" ifadelerini kullanan Karaduman, partisinin vatandaş odaklı bir yaklaşımla belediyecilik hizmetlerini sürdüreceğini vurguladı. TARIM İÇİN ÖNCELİKLİ PROJELER Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, tarımın milli bir mesele olduğunu vurgulayarak, herkesin önceliğini Konya'da tarımı daha da canlandıracak projelere yönlendirmesi gerektiğini ifade etti. Tuzlukçu’da çiftçilerle bir araya gelen Karaduman, tarımın, sadece Konya için değil, ülke geneli ve milletin geleceği açısından stratejik bir öneme sahip olduğunu belirtti. Karaduman, tarımın canlandırılması ve desteklenmesiyle, ekonomik kalkınmanın sağlanabileceğini ve toplumun refahının artırılabileceğini dile getirdi. Konya'da tarımı daha da güçlendirecek projelerin öncelikli hale getirilmesi gerektiğini savunan Karaduman, bu şekilde bölgenin ve ülkenin tarımsal potansiyelinin daha verimli bir şekilde kullanılabileceğini ve tarım sektörünün gelişimine katkı sağlanabileceğini belirtti.
Altınekin ve Tuzlukçu’da üreticilerle bir araya gelen Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, ‘milli görüş’ anlayışıyla çiftçilere gereken desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, Altınekin ve Tuzlukçu ilçelerinde çiftçilerle buluşarak seçim çalışmalarını sürdürdü. Ziyaretlerinde üreticilerin karşılaştığı zorluklara dikkat çeken Karaduman, girdi maliyetlerinin artmasıyla birlikte çiftçiliğin zorlaştığını vurguladı. Çiftçilere söz veren Karaduman, Saadet belediyeciliği anlayışıyla çiftçilere gereken desteği sağlayacaklarını ifade etti.

KONYA’YI KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ

Özellikle Konya Ovası'nda su sorununun önemine değinen Karaduman, bu problemin Saadet belediyeciliği ile çözüleceğini belirtti. "Konya'yı karış karış geziyoruz. Her vatandaşımızın sorununu dinlemeye çalışıyor, gördüğümüz eksiklikleri not alıyoruz" diyen Karaduman, vatandaşların güvenini kazanacaklarını ve boş vaatlerde bulunmadıklarını vurguladı.

Karaduman, ‘milli görüş’ belediyeciliği anlayışıyla liyakati ön planda tutacaklarını ve halkın yanında olacaklarını dile getirdi. "Allah'ın izniyle sizi kandıran değil, size güven taraftarı olacağız" ifadelerini kullanan Karaduman, partisinin vatandaş odaklı bir yaklaşımla belediyecilik hizmetlerini sürdüreceğini vurguladı.

TARIM İÇİN ÖNCELİKLİ PROJELER

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, tarımın milli bir mesele olduğunu vurgulayarak, herkesin önceliğini Konya'da tarımı daha da canlandıracak projelere yönlendirmesi gerektiğini ifade etti. Tuzlukçu’da çiftçilerle bir araya gelen Karaduman, tarımın, sadece Konya için değil, ülke geneli ve milletin geleceği açısından stratejik bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Karaduman, tarımın canlandırılması ve desteklenmesiyle, ekonomik kalkınmanın sağlanabileceğini ve toplumun refahının artırılabileceğini dile getirdi.

Konya'da tarımı daha da güçlendirecek projelerin öncelikli hale getirilmesi gerektiğini savunan Karaduman, bu şekilde bölgenin ve ülkenin tarımsal potansiyelinin daha verimli bir şekilde kullanılabileceğini ve tarım sektörünün gelişimine katkı sağlanabileceğini belirtti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (