( (

Kadınlar matinesinde Nalan izdihamı

Magazin (Haber Merkezi) - | 05.03.2024 - 16:23, Güncelleme: 05.03.2024 - 16:23
 

Kadınlar matinesinde Nalan izdihamı

Sevilen şarkıcı Nalan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen kadınlar matinesi konserinde hayranlarıyla buluştu.
Kadın davetlilerin salonu hıncahınç doldurduğu konserde sevilen şarkıcı; repertuarında seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla konukları coşturdu.Kadın hayranlarının oturduğu tüm masaları tek tek dolaşan Nalan, davetlilerin isteğini kırmayarak; bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.   Sahne öncesi duygularını dile getiren Nalan, sanat kariyerinde ilk kez bir kadınlar matinesi konserinde yer aldığını belirterek " Çok güzel düşünülmüş bir organizasyon.Benim için bir ilk.Harika bir kadınlar korosu salonda beni bekliyor.Heyecanlı ve mutluyum " dedi.
Sevilen şarkıcı Nalan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen kadınlar matinesi konserinde hayranlarıyla buluştu.
Kadın davetlilerin salonu hıncahınç doldurduğu konserde sevilen şarkıcı; repertuarında seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla konukları coşturdu.Kadın hayranlarının oturduğu tüm masaları tek tek dolaşan Nalan, davetlilerin isteğini kırmayarak; bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.
 
Sahne öncesi duygularını dile getiren Nalan, sanat kariyerinde ilk kez bir kadınlar matinesi konserinde yer aldığını belirterek " Çok güzel düşünülmüş bir organizasyon.Benim için bir ilk.Harika bir kadınlar korosu salonda beni bekliyor.Heyecanlı ve mutluyum " dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (