( (

İYİ Partili Yokuş’tan İktidara: 1500 TL Maaşla Siz Geçinin!

Gündem (İletişim Başkanlığı) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı | 10.11.2021 - 13:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İYİ Partili Yokuş’tan İktidara: 1500 TL Maaşla Siz Geçinin!

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, iktidar mensuplarına seslendi. Yokuş, “1500 TL emekli maaşını bakanlara, milletvekillerine, üst düzey bürokratlara verin de 1 ay geçinsinler bakalım” dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 2022 yılı bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşüldü. Komisyonda söz alan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş’un gündeminde emekli maaşları vardı. BUNUNLA ÖVÜNEREK Mİ DÜNYA İLE YARIŞACAĞIZ 1500 TL emekli maaşı alan vatandaşları işaret eden İYİ Partili Yokuş, AKP’lilere seslenerek şu eleştiride bulundu:  “Hükümetimiz emekli maaşını 1500 TL’ye çıkardık diye övünüyordu. Madem o kadar güzel bir iş yaptıklarını düşünüyorlarsa 1500 TL’yi bakanlara, milletvekillerine, üst düzey bürokratlara verelim de 1 ay bu para ile yaşasınlar bakalım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 1500 TL’yi emekliye reva görecek ve üstüne bununla övünecek bir ülke değil. Bununla övünerek mi 21. yüzyılı yakalayacağız. Bununla övünerek mi Avrupa ile Dünya ile yarışacağız. İnsan söylerken utanır.”
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, iktidar mensuplarına seslendi. Yokuş, “1500 TL emekli maaşını bakanlara, milletvekillerine, üst düzey bürokratlara verin de 1 ay geçinsinler bakalım” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 2022 yılı bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşüldü. Komisyonda söz alan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş’un gündeminde emekli maaşları vardı.

BUNUNLA ÖVÜNEREK Mİ DÜNYA İLE YARIŞACAĞIZ

1500 TL emekli maaşı alan vatandaşları işaret eden İYİ Partili Yokuş, AKP’lilere seslenerek şu eleştiride bulundu:

 “Hükümetimiz emekli maaşını 1500 TL’ye çıkardık diye övünüyordu. Madem o kadar güzel bir iş yaptıklarını düşünüyorlarsa 1500 TL’yi bakanlara, milletvekillerine, üst düzey bürokratlara verelim de 1 ay bu para ile yaşasınlar bakalım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 1500 TL’yi emekliye reva görecek ve üstüne bununla övünecek bir ülke değil. Bununla övünerek mi 21. yüzyılı yakalayacağız. Bununla övünerek mi Avrupa ile Dünya ile yarışacağız. İnsan söylerken utanır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (