( (

Yayla'dan Doktor Zekeriya Gider'e Teşekkür Hediyesi

Gündem 24.02.2023 - 14:42, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yayla'dan Doktor Zekeriya Gider'e Teşekkür Hediyesi

Zindankale Ağız ve Diş Sağlığı Doktoru güler yüzü ve uyguladığı başarılı tedavileri ile hastalarının gönlünü mest ediyor.
 Dr. Zekeriya Gider'in hastalarından Mustafa Yayla, doktorundan çok memnun kalması nedeniyle teşekkürlerini ileterek tablo hediye etti.   Hediye ettiği tablonun ardından konuşan  Mustafa yayla ,Dr. Dr. Zekeriya Gider hocam  hasta ve tedavi sürecini o kadar özenli ve titiz bir şekilde yönetiyor ki, dişçi koltuğundan korkan bir hasta olarak ben bile daha ilk andan itibaren büyük bir rahatlık ve güven ile tedavi sürecimi tamamladım. hijyen  şartlarının sağlandıgı tedavi ortamında tedavi görmüş olmaktan çok memnunum. Uzun zamandır beni rahatsız eden dişlerimin sıkıntısından onun sayesinde kurtuldum. Her şey için çok teşekkürler Zekeriya Hocam ‘’dedi
Zindankale Ağız ve Diş Sağlığı Doktoru güler yüzü ve uyguladığı başarılı tedavileri ile hastalarının gönlünü mest ediyor.

 Dr. Zekeriya Gider'in hastalarından Mustafa Yayla, doktorundan çok memnun kalması nedeniyle teşekkürlerini ileterek tablo hediye etti.

 

Hediye ettiği tablonun ardından konuşan  Mustafa yayla ,Dr. Dr. Zekeriya Gider hocam  hasta ve tedavi sürecini o kadar özenli ve titiz bir şekilde yönetiyor ki, dişçi koltuğundan korkan bir hasta olarak ben bile daha ilk andan itibaren büyük bir rahatlık ve güven ile tedavi sürecimi tamamladım. hijyen  şartlarının sağlandıgı tedavi ortamında tedavi görmüş olmaktan çok memnunum. Uzun zamandır beni rahatsız eden dişlerimin sıkıntısından onun sayesinde kurtuldum. Her şey için çok teşekkürler Zekeriya Hocam ‘’dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (