( (

Gülben’in Başkent Fırtınası!

Magazin 25.10.2021 - 12:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gülben’in Başkent Fırtınası!

Gülben Ergen son albümü “Seni Kırmışlar” ’ın üçüncü video klibini sözleri Şebnem Sungur müzik Ayla Çelik’e ait “Ciğerparem” in yayına girmesinin ardından soluğu Ankara Günay Restaurant sahnesinde aldı.
Ankara Günay Restaurant 'ta sahnesine Gülşah Saraçoğlu imzalı sıvama taş işlemeli kostümü ile çıkan Gülben Ergen ikinci bölümde kostüm değiştirerek Bekir Gökmen tarafından hazırlanan kıyafeti ile göz doldurdu.   Ankara Günay sahnesinde dinleyicilerini büyüleyen Gülben Ergen, on beş gündür alçıda olan ayağının ve dizindeki yırtığın acısını zerre hmediğini söyledi.    Dinleyicileri ile samimi diyaloğu, şıklığı ve dillere düşmüş şarkıları ile gönülleri fetheden Gülben Ergen’in ismini verdiği, uzun zamandır titizlikle çalıştığı doğal cilt bakım ürünlerinden oluşan markası önümüzdeki hafta sadece online satışta ve seçili eczanelerde satışa sunulacak.
Gülben Ergen son albümü “Seni Kırmışlar” ’ın üçüncü video klibini sözleri Şebnem Sungur müzik Ayla Çelik’e ait “Ciğerparem” in yayına girmesinin ardından soluğu Ankara Günay Restaurant sahnesinde aldı.

Ankara Günay Restaurant 'ta sahnesine Gülşah Saraçoğlu imzalı sıvama taş işlemeli kostümü ile çıkan Gülben Ergen ikinci bölümde kostüm değiştirerek Bekir Gökmen tarafından hazırlanan kıyafeti ile göz doldurdu.

 

Ankara Günay sahnesinde dinleyicilerini büyüleyen Gülben Ergen, on beş gündür alçıda olan ayağının ve dizindeki yırtığın acısını zerre hmediğini söyledi. 

 

Dinleyicileri ile samimi diyaloğu, şıklığı ve dillere düşmüş şarkıları ile gönülleri fetheden Gülben Ergen’in ismini verdiği, uzun zamandır titizlikle çalıştığı doğal cilt bakım ürünlerinden oluşan markası önümüzdeki hafta sadece online satışta ve seçili eczanelerde satışa sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (