( (

Gönül Gözü Derneği’nden Başkan Uğur’a Ziyaret

Gündem 03.09.2020 - 11:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gönül Gözü Derneği’nden Başkan Uğur’a Ziyaret

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı İsmail Değirmenci ile İyi Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur'u parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyarette konuşan Başkan Şahin;dernek olarak 9 yılı aşkın bir süredir Konya'da milli hassasiyet ve toplumsal bilinç çerçevesinde faaliyet gösterdiklerini söyledi.    Sivil toplum örgütlerinin var oluş sebebinin de  siyasi partiler gibi devletin gücünün yetersiz kaldığı konularda araştırma, tesis ve hizmet sağlayarak açığın ve gecikmenin kapanmasına yardımcı olmak ve  vatandaşlarının seslerini duyurmalarını, sorumluluk almaları ve bu konuda devletle vatandaş arasında diyalog kurmak olduğunu ifade eden Başkan Şahin ama son zamanlarda  dernek ,stk kavramlarının içinin boşaltıldığı ve dernekçiliğin dejenere olduğunu söyledi.   İyi Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gönül Gözü Derneği'nin yapmış olduğu çalışmaları beğeni ile takip ettiklerini belirterek ,İyi Parti'nin oy kaygısı gütmeden vatan ve milletine hizmet eden tüm stkların koşulsuz şartsız yanında olduğunu söyledi.   Ziyaret günün anısına çekilen  hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı İsmail Değirmenci ile İyi Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur'u parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Şahin;dernek olarak 9 yılı aşkın bir süredir Konya'da milli hassasiyet ve toplumsal bilinç çerçevesinde faaliyet gösterdiklerini söyledi.

 

 Sivil toplum örgütlerinin var oluş sebebinin de  siyasi partiler gibi devletin gücünün yetersiz kaldığı konularda araştırma, tesis ve hizmet sağlayarak açığın ve gecikmenin kapanmasına yardımcı olmak ve  vatandaşlarının seslerini duyurmalarını, sorumluluk almaları ve bu konuda devletle vatandaş arasında diyalog kurmak olduğunu ifade eden Başkan Şahin ama son zamanlarda  dernek ,stk kavramlarının içinin boşaltıldığı ve dernekçiliğin dejenere olduğunu söyledi.

 

İyi Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gönül Gözü Derneği'nin yapmış olduğu çalışmaları beğeni ile takip ettiklerini belirterek ,İyi Parti'nin oy kaygısı gütmeden vatan ve milletine hizmet eden tüm stkların koşulsuz şartsız yanında olduğunu söyledi.

 

Ziyaret günün anısına çekilen  hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (